Saken for å eie utleieeiendom (pluss en case study)

Jo bedre du er med verktøy, jo lettere er det å vedlikeholde utleieeiendommer uten å måtte kalle inn dyre rørleggere eller elektrikere hver gang noe går i stykker. Det er en massiv industri som er viet til denne typen gjetninger, men på slutten av dagen er det hele bare spådom. Enten det er problemer med salgsprisen, eiendomsmegleren, nabolaget eller hvordan eiendommen ser ut, trekker huset hver måned markedet og trekker eiendommens bærekostnader fra fortjenestemarginene. Det er en ulempe med eneboliger. Dette åpnet øynene for den vanvittige mengden skattefordeler som eier en utleieeiendom, tjener deg. I løpet av de to årene satt jeg ikke ledig; Jeg jobbet hardt for å finne mye, finne ut det beste stedet å investere og sørge for at jeg hadde nok penger å investere.

Hvorfor eller hvorfor ikke?

Men formuen vil overgå dem og sannsynligvis neste generasjon. Du kan tjene ekstra inntekter hvis du er kreativ og oppmerksom. Det kan være den beste økonomiske beslutningen du kan ta i løpet av livet. I år kan det være ovnen.

9 millioner Antall utleiere 23.

Feil nr. 3: Skjerm alltid leietakerne

«Den første flippen vår var en katastrofe. Leietakeren min var en gammel mann som hadde bodd der de siste årene og ble anbefalt av den forrige eieren. Det betyr at leieinvestorer ikke trenger å trekke fra inflasjonskostnadene når de projiserer avkastningen. Den dagen vil du tjene gode penger og kan ende opp med å bli millionær. Du bruker en utlåner som Bank of America's nye 'No PMI'-panteprogram eller SoFi, og tar opp et pantelån med 10% forskuddsbetaling, respektabel 4% rente og ingen PMI. Hvor mye kontanter?

En annen myte når det gjelder investering i eiendommer er at det er et kassaapparat, bare ring på klokka og se på kontantstrømmen. Hvis du har mer informasjon om hvordan du kan bli rik med utleieboliger, kan du dele dem med oss ​​i kommentarfeltet. Noe som er helt greit, siden disse pantsatte pantelånene ofte har de beste prisene og de lengste betingelsene/amortiseringsperiodene på alt du finner andre steder. Arbeidsmengden er generelt mer sammenlignbar med å drive en bedrift i stedet for å eie passive investeringer. Skål til neste gang. Og siden han visste at jeg eier utleieboliger selv, er jeg ganske sikker på at han forventet at jeg ville støtte denne ideen helhjertet. Et FHA-lån er strengt tatt for eierbesatte eiendommer og ikke ment for investeringseiendommer. Men det krever høy økonomisk intelligens.

Ansett en eiendomssjef. Det starter med å forstå tallene. Du starter med en utleiebolig. Denne kontoen venter på bekreftelse for øyeblikket., utvalgt fotokreditt:. I utgangspunktet kan alle tilknyttede utgifter knyttet til leieboligen trekkes som forretningsutgifter når vi legger inn skattene våre. Hvis du for eksempel kjøpte en eiendom for kr250 000 for to år siden, og i dag den eiendommen er verdt kr350 000, gjorde prisfastsettelsen deg kr100 000 rikere, eller med andre ord, eiendelene økte med kr100 000. Den velstående personen kjenner fordelen med å ha passiv inntekt fra eiendelene de eier.

Selv om vi har hatt et utrolig løp med eiendom siden vi startet i 2019, med fordel av etterpåklokskap, ville jeg gjøre ting litt annerledes.

Konklusjoner For Utleieinvestorer

Uten utdanningsgrunnlaget ville det være vanskelig for ham å føle et komfortnivå for å trekke i avtrekkeren. Det er mange bøker om dette på biblioteket hvis du vil lære mer, eller hvis du vil høre flere detaljer fra meg, tenk på et spørsmål til kommentarfeltet! Så lenge du har noen reserver (dvs. Referanser, hva du vil lære:. )Hans selskap, MC Companies, kjøper leilighetsbygg. Ved å bryte dette ned, la oss bruke et eksempel på en eiendom på kr100 000 for enkelhets skyld. (1) Tilbudet er stramt i San Francisco på grunn av bygningsbegrensninger på vår 7 kilometer by 7 mil, 2) Etterspørselen fortsetter å øke på grunn av en økning i arbeidsplasser fra nye oppstarter, 3) Den økonomiske krisen fikk obligasjoner til å stige og avkastningen falt , og 4) Federal Reserve fortsetter å føre en veldig løs pengepolitikk. På dette tidspunktet er det smart å gå foran og besøke valgfri bank og diskutere alternativene dine.

Hva er engroshandel i eiendom? Sakte over tid tjener du inntekter hver måned fra husleiene, pantelånet blir nedbetalt, og hjemmet verdsetter seg i verdi. Alt jeg virkelig gjorde var å fokusere på å maksimere pengene jeg hadde tilgjengelig for å investere, og jeg så etter flere finansieringskilder utover konvensjonelle pantelån.

Eiendomsadministrasjon var ute, så jeg satt fast og gjorde det selv sammen med å sjonglere med en fulltidsjobb og nattklasser for min mastergrad. Jeg hadde bare kr50.000, - så jeg gikk for en liten fixer-overdel og investerte ytterligere kr60.000 i løpet av de neste årene for å gjøre det bedre. Er HOA-militanten din mot leietakere? Gjennomsnittsfamilien i USA bruker ~ 5000 dollar i måneden.

  • 2-3% per år.
  • Dette er ikke en overraskelse gitt at han betalte kontanter for det.
  • Denne regelen er et estimat.
  • Begynn å finne entreprenører og forsikringsagenter.

Anbefalinger

Abonner nå og sikre deg et av de siste rabatterte stedene. Du vet også om du betaler for mye eller har en sjanse til å få en virkelig god avtale. Å sette kr150 000 dollar i markedene med en gjennomsnittlig avkastning på 8% ville gitt meg en fullstendig passiv inntekt på kr1000 hver måned. I vårt tilfelle, for eksempel, har nettoverdien av utleie mer enn doblet seg på under fire år fra pris på eiendom. “Alt jeg trenger å gjøre er å: Utsettelser - Noen ganger må du kaste bort dårlige leietakere. Med skatter og forsikringer inkludert, skylder du kr541 per måned. Nøkkelferdige eiendommer ble kjøpt av noen andre som rehabiliterte den før de fant en leietaker.

Er det bare å lage sinnssyke kontantstrømmer? Vi vil guide deg gjennom disse trinnene og finne ut hva som vil være best for deg og planlegge det hele. For å kjøpe min andre leie visste jeg at jeg trengte et pantelån. Du får også gratis e-bok fra golden touch ... Hvis du legger til en plassering på 5 for $ 5, legger du til 4 prosent av det eller 20 øre. Leverage gir deg også muligheten til å kjøpe flere leieboliger for å øke inntektene enda mer.

Hvis vi ser for å kjøpe hjem som ligner på eksemplet ovenfor, vil kr20 000 la oss kjøpe to eneboliger med hver måned kr541.

Jeg begynte å kjøpe utleie med eneboliger. Vi solgte dem gjennom en 1031 børs og investerte disse pengene på nytt, og økte kontantstrømmen vår til sammen kr25 000 per år ved å snu denne eiendommen. Det er definitivt ikke å investere.

Likevel, vurder alltid kostnadene.
Jeg presenterer det grunnleggende om investering i eiendom i dag og viser deg noen få utbredte misoppfatninger.

Eiendomsinvestering

Hvor mye vil boligen være verdt når du har investert i reparasjoner og reparasjoner? For de som ennå ikke er klare til å investere en stor sum i et enkelt prosjekt, er crowdfunding et alternativ. Du kan satse på ulovlige felt som musikk, dans og annen kunst, hvis du velger det, fordi det er dine drømmer. Vil du ha mer om passiv inntekt? Husk at du kan finne en leiebolig for mye mindre, men dette var et enkelt eksempel fra Tax-Free Wealth.

Å få leietakerne, forhandle om positiv kontantstrøm, bytte om verktøyene, plassere annonser, forholde seg til advokater, boliglånsmeglere, hjemmeinspektører, alt. Denne boken er en av de beste generelle lesene om investering og personlig økonomi gjennom tidene, men det er noen viktige leksjoner som skal samles for eiendomsinvestorer. De tok et pantelån på 400 000 dollar på eiendommen og har fått servert tvangsinnleggingspapirer fordi de har misligholdt pantelånet.

Vi forstår at investering i eiendom ikke er for alle, men det er en fantastisk måte å bygge formue på. Kontantstrømmen er kr172 800 per år (kr14 400 per måned). Jeg liker fortsatt å finansiere alle utleieobjektene mine, men legger alltid minst 20% ned med mindre jeg bruker BRRRR-metoden. Jeg har to andre kusiner som tjenestegjør i militæret - begge modige unge menn jeg er stolt av å kalle familien min. Når du investerer i private equity, eller til og med offentlig egenkapital, tar du et enormt sprang av troen på at ledelse og andre eksogene variabler ikke knuser avkastningen. Dårlig journalføring fører til skatterevisjoner, tap av fortjeneste og manglende evne til å rettferdiggjøre salgsprisen når du bestemmer deg for å selge. Jeg har sett hvordan andre investorer har gjort dette, og det virker som om så lenge pantebetalingene blir betalt, angår ikke banken seg selv fordi notatet fortsatt er aktuelt. Fortsett å lese for å lære mer.

Penger

Dette er en langsiktig investering som må tilnærmes nøye. Gi deg selv tre til seks måneder og suge inn all informasjonen du kan, og forplikt deg deretter til å gjøre noen tiltak (når du først er økonomisk klar). Du kan ikke kontrollere om administrerende direktør i et selskap kommer til å underslå penger. For å delta i utlån med harde penger trenger du litt kapital bak deg. La oss si at jeg har 100 000 dollar å investere. En annen type takknemlighet som kan komme inn i bildet er kjent som "tvunget verdsettelse", konseptet om å øke verdien ved fysisk forbedring av eiendommen. Videre, i det øyeblikket vi sikret vårt nye hjem under kontrakt, endret tankegangen vår seg for hvordan vi skulle administrere reparasjoner på den eiendommen. Extras, begrensninger i handelstørrelse kan peke noen investorer enten på eller bort fra visse handelskontoer. Fremgang betydde å gjøre noe og få ting til å skje - ikke bare vente på å la ting skje med meg.

REITs og eiendomsaksjer

Det er også eiendomsguruer som vil overbevise deg om å bruke andre menneskers penger, få kontantforskudd på kredittkortene dine, låne fra 401k, eller enda bedre, låne fra bestemors 401k for å finansiere tilbudene dine. Vi konsoliderer og selger nå noen hus som var gode, men var for langt unna til å klare oss effektivt. Noen av de mest suksessrike menneskene har bygget porteføljene sine med langsiktige utleieboliger. Det er en grunn til at enorme formuer også er skapt gjennom eiendommer. Mediekjøper, avhengig av typen korrekturlesing du gjør og hvor mange klienter du har, kan du enkelt tjene over 2 000 dollar i måneden korrekturlesing. Det er fremdeles håp. På boligutleie avskrives strukturen til en eiendom over 27.

Å fungere som en bank for eiendomskjøpere gir en høyere avkastning enn du ville sett om du la penger sitte i banken.