CNBC forklarer: Hvordan gruve bitcoins på egen hånd

Hvis du tenker på å starte gruvedrift, bør du konsentrere deg om følgende parametere under valget: Vi kjører ut til industriparken ved den regionale flyplassen, der Douglas County Port Authority har opprettet en slags gruvesone. Før du investerer i maskinvare- eller gruveoppsett, er det viktig at du bruker en Bitcoin-gruvekalkulator for å se om du faktisk kan gjøre et overskudd med alle kostnadene som er vurdert.

Dessverre solgte de allerede ut av sin første batch, men en ny batch burde være tilgjengelig for salg snart. Det er bekymring for de enorme kostnadene ved nye transformatorstasjoner, overføringsledninger og annen infrastruktur som er nødvendig for å imøtekomme disse enorme belastningene. For dette kan du bruke Kjøp Bitcoin over hele verden for å finne en Bitcoin-utveksling i landet ditt. Bassenget er også blant de eldste som eksisterer. Dette problemet blir ytterligere forsterket av det faktum at mange maskinvareprodusenter tilbyr rabatter for bulkkjøp, slik at de med dypere lommer kan oppnå et bedre pris-ytelsesforhold. 2500W lønnsomhetsvurdering: For å virkelig forstå hvordan Bitcoin-gruvedrift fungerer, må du først kjenne til det grunnleggende om Blockchain, som er den underliggende teknologien for cryptocurrencies som Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

  • Du tar all risikoen, da operatøren av skyminearbeid er garantert et overskudd.
  • Dette er sannsynligvis den viktigste og unnvikende variabelen av dem alle.

Noe av det fine med GPU-er er at de også lar alternativene dine være åpne. Dette har ført til økningen av ASIC-datamaskiner bygget spesielt for gruvedrift, og til en økning i sky gruvedrift. Sannsynligheten for å beregne en hasj som starter med mange nuller er veldig lav, derfor må det gjøres mange forsøk. Hva er en ASIC Bitcoin Miner? Ved å delta i et gruvebasseng jobber du sammen med andre gruvearbeidere og deler Bitcoin-belønningen.

Du kan til og med miste det helt.

Eksterne Linker

Vær imidlertid på vakt mot bruktkort som tidligere ble brukt i gruvedrift, da belastningen forkorter maskinvarens levetid betraktelig. Gruvedrift gjøres ved å kjøre ekstremt kraftige datamaskiner (kjent som ASIC-er) som kjemper mot andre gruvearbeidere i et forsøk på å gjette et bestemt antall. Valg av effektiv maskinvare fremfor maskinvare med høyere ytelse kan sikre at oppstartsbudsjettet ikke kommer ut av hånden og setter deg opp til skala senere. Du kan faktisk betale selskaper for å gruve cryptocurrency for deg. Dette er antall beregninger som maskinvaren din kan utføre hvert sekund når den prøver å knekke det matematiske problemet vi beskrev i gruvedelen vår. Når GUIMiner er i gang, velger du ganske enkelt et gruvebasseng (vi anbefaler å bruke Slushs basseng for å motta flest Bitcoins), konfigurere innloggingsdetaljene og trykke på "Start gruvedrift! "

Velg grafikkortet fra Enhetsmenyen, og trykk deretter på "Start gruvedrift" -knappen for å komme i gang. Noen henvendelser trekkes tilbake. Det er klart, de fleste har ikke råd til bare en eller to av ASIC-er, for ikke å nevne tusenvis av dem. Når det gjelder /hash-rente, er det ikke et veldig godt valg. Den fungerer i hovedsak som en banks hovedbok (oversikt over transaksjoner). Selvfølgelig må du bestemme hva du skal gjøre med bitcoins på lang sikt. Fulle klienter verifiserer transaksjoner direkte ved å laste ned en fullstendig kopi av blockchain (over 150 GB Fra januar 2019).

Å bli en bitcoin miner6 ved å bruke Bitcoin ASIC gruvearbeidere er for tiden en av de beste måtene å starte gruvedrift for Bitcoin.

Halong Gruvedrift

Når verden oppdager hva blockchain kan gjøre, sier han, og den globale økonomien vil i økende grad avhenge av regioner, som bassenget, med naturressursene for å drive plattformen så billig som mulig. 51 J/GH er mye mer effektiv enn S3 (0. )GPU Mining er drastisk raskere og mer effektiv enn CPU-gruvedrift. Når gruvingen begynner, vil du kunne se minedatastatistikken din alt på ett sted, og fortelle deg hva hashfrekvensen er, totale aksjer akseptert og totalt antall aksjer den siste timen. Bassengadresser er for brukere fra Europa der det er angitt. Vi har testenheter, og kvaliteten kan endres, vi vet ikke om leveringstider. Så hvordan kommer noen inn i den nåværende bitcoin rush?

Bruk disse to faktorene for å finne ut hvor mange hasjer du får for hver watt strøm du bruker.

Om Bitcoin

For noen med jobb eller familie kan den tiden være veldig verdifull. Som et resultat er det en detaljert liste og bekreftelse av hver transaksjon som skjer i nettverket. For et mer tradisjonelt forhåndsbygd system, vil du sitte fast med maksimalt to GPU-er som standard, og til og med forhåndsutbrudd er blitt rammet av gjeldende GPU-mangel. Dette er ikke en fullstendig liste over metoder, men det viser at det er viktig å gjøre litt undersøkelser om utvinningmetoden som brukes før du går sammen i et basseng. Eobot hevder at kundene kan bli jevn på 14 måneder. CPU/GPU bitcoin mining.

Bortsett fra parametere for gruvedriften din, inkluderer beregningen også prisen på strøm, avgifter fra gruvebad eller nivået på gruvedrift.

Bitcoin mining kan gjøres av en datamaskin nybegynner - som krever grunnleggende programvare og spesialisert maskinvare. BitFury - BitFury er en av de største produsentene av Bitcoin gruvedrift og chips. Denne sikkerhetsprotokollen hindrer folk i å endre hovedboken til å bruke bitcoins mer enn en gang og forhindrer dem fra å sende andres digitale midler til seg selv. Alt i alt er T3 43T mer kostbar og mindre effektiv enn E11 ++, men kan komme litt tidligere siden Ebang ikke vil sende E11 ++ enhetene før minst slutten 29. mars 2019. Andre flyttet seg fra gruvedrift til vertsfasiliteter for andre gruvearbeidere.

Beskrivelse

Hashfrekvensen refererer til gruvearbeiderens ytelse (i. )Den ene koden er den offentlige adressen du mottar bitcoin, og den andre er din private adresse du kan bruke til utgifter. Denne prosessen er ikke enkel og bruker komplekse matematiske formler.

Typiske multi-GPU cryptocurrency oppsett krever rikelig med juice, mer enn til og med et high-end spillsystem, og disse PSU-ene vil koste deg. Gruveentreprenører leverer gruvedrift ytelser spesifisert ved kontrakt, ofte referert til som en "Mining Contract". Programvaren for bitcoin-gruvedrift er kjernen i vellykket cryptocurrency-gruvedrift fordi den ber maskinvaren om å gjøre det harde arbeidet, og passerer langs transaksjonsblokker for å løse. Det vil ta litt tid før den laster ned hele bitcoin-blokkjeden, slik at den kan begynne.

For å trekke ut og lagre bitcoins et cloud mining-selskap har utvunnet for deg, må du laste ned en Bitcoin lommebok, som er programvare som lar deg sikre, motta, lagre og sende bitcoins i Bitcoin-nettverket. Den andre programvaren som trengs er selve gruveprogramvaren - den mest populære kalles GUIMiner. Handle sikkert, men jeg tror ikke det er like enkelt for den gjennomsnittlige personen å gjøre. Og det var et løp: Når et bevis på arbeid er produsert, gjennom tilfeldig beregning av mangler til riktig mangel blir oppdaget, oppdages en ny blokk i det vesentlige, som deretter blir verifisert og avtalt av fagfelle-nettverket. Dette betyr at du kanskje produserer mer Bitcoin, men at prisen kan føre til at gruvedriften din er ulønnsom. De fleste selskaper vil tilby et fast beløp på Gigahash Seconds (GH/s) gruvekraft mot et gebyr.

Vanligvis vil disse kontraktene bli gitt til en fast periode, med gebyrene redusert for lengre tids kontrakter.

Nyanser å Vurdere

Dette er fordi all Bitcoin-gruveprogramvare vil be deg om en Bitcoin-adresse som vil bli brukt til å sende gruvepremier og utbetalinger. Dette betyr at du vil motta små utbetalinger regelmessig. Kostnader for strømforbruk: Elektrisitet vil alltid være en stor del av overhead. Det er mange åpenbare fordeler, det mest åpenbare er: Du kan enkelt finne ny Bitcoin mining-maskinvare på Miningstore. Det er verdt å nevne at EasyMiner bare fungerer på Windows.

79 Years Innosilicon T3 43T 0. Med en pålitelig sentral myndighet er det enkelt å overføre penger. Ikke velg utelukkende etter pris, fokuser på den samlede andelen av pris, ytelse og forbruk. Et feltprogrammerbart gate-array (FPGA) gjør det mulig for produsentene av gruvedriftvarevare å kjøpe brikker i volum og tilpasse dem for bitcoin-gruvedrift før de plasseres i utstyret. I dag er Bitcoins utvunnet av spesiell maskinvare beregnet bare for gruvedrift av Bitcoins eller andre valutaer basert på den samme algoritmen.

Ukentlig Roundup: Hvordan navigere i dette markedet, dele opp store teknologier og inntekter

Så hva er involvert i selve gruveprosessen? Men denne økende regnekraften fikk også gruveproblemer til å skyrocket - fra januar 2019 til januar 2019 økte den tusen ganger - noe som tvang gruvearbeidere til å utvide seg enda raskere. For all faren, andre her ser bitcoin boom som en slags nødvendig mulighet. De fleste anerkjente hostingleverandører inkluderer lagring, sikkerhet og avkjøling i hostingfrekvensen. Generelt vil dette være et sted rundt 2%. Resultatet, særlig etter hvert som flere og flere ble interessert i Bitcoin-gruvedrift, var et intenst antall datamaskiner og gruvedrift med en stadig større mengde energi. La oss se på begge alternativene, og hvorfor det å gå gjennom et selskap for øyeblikket er den beste måten å gruve Bitcoins for med overskudd.

Ved å bruke bassenger med et stort rykte, sikrer du også at hashfrekvensen din ikke blir brukt til ubehagelige formål - for eksempel å drive et angrep på 51 prosent. Målet er å sikre at prosessen med å legge en ny blokk til blockchain krever mye arbeid. Går lenge forklart, la oss ta dette et skritt videre. Faktisk kan ASIC-enheter kjøre opptil 2 terahash/sek. Årsaken er at Googles servere ikke er egnet til å løse Bitcoin-gruveproblemet på samme måte som ASIC-er. I kjelleren kom jeg ansikt til ansikt med hvirvlende maskiner, Ethernet-kabler, strømadaptere og eksosrør som snakket rundt i rommet. I tillegg bør du vurdere strømprisen. Disse fasilitetene er vanligvis understasjoner eller kraftverk der strømmen kan trekkes direkte fra nettet, i stedet for å slippes ned som den typiske leverandøren av colocation hosting. Det vil si at etter hvert som flere gruvearbeidere blir med, eller når eksisterende gruvearbeidere kjøper flere servere, eller etter hvert som serverne selv blir raskere, justerer bitcoin-nettverket automatisk løsningskriteriene slik at å finne disse passordene krever forholdsmessig mer tilfeldige gjetninger, og dermed mer datakraft.

Rykte

Maskinvaren er ikke tilgjengelig for kjøp. Noen kan for eksempel eie utstyr, men leier plass og betaler når de går for strøm. Det er mange faktorer du må ta hensyn til når du beregner lønnsomhet for gruvedrift. 12 måneder Vedlikeholdsavgift (per GH/s): Alle blokkene i en Bitcoin blockchain har en serie data referert til som mangler, dette er meningsløse datastrenger festet til hver blokk av en Bitcoin blockchain. Nå må du laste ned gruveprogramvaren til din PC. Å velge feil maskinvare eller ikke ha tilgang til mye billig strøm kan koste deg mer penger for å gruve Bitcoin enn det maksimale antallet midler du kan tjene. Du må vanligvis kjøpe en egen strømforsyningsenhet som vil sette deg tilbake noe som kr300 (kr265, kr360).

(5) og belønner dem til deg som kompensasjon for tiden og energien du brukte på å løse matematikkproblemet. Basert på vår egen forskning og opinion, er den bestemt til å være fremtidens valuta, med mange virkelige applikasjoner som blir utviklet på plattformen. En uke før jul gikk bitcoin over 19 000 dollar. I tillegg kan transaksjoner knyttes til enkeltpersoner og selskaper gjennom "bruksidiomer" (e. F.eks. )Men senere ble det vanskeligere å knekke kodene, og gruvearbeidere fant et mer robust alternativ: Carlsons første gruvevirksomhet var på improviserte steder med juryrigget ventilasjon, som disse lageranleggene med bolig VVS og vifter skåret i vegger.

Generelt er det mange gratisprogrammer som brukes til å gruve Bitcoins, de beste programmene kan kjøres på nesten alle operativsystemer, og hver av dem har sine fordeler og ulemper.

Selv om det er mange produkter og tjenester du kan kjøpe med bitcoins, kan prisene svinge, og det kan hende du må gjøre enda mer research for å se om du får en god avtale. Først trenger du en bitcoin lommebok. Inntil ganske nylig ble kanskje 80 prosent av denne enorme produksjonen eksportert via kontrakter som var enormt fordelaktige for lokalbefolkningen.

Nettstedsnavigering

Hvis du har bestemt deg for å velge en fullversjon av lommeboken, kan du laste ned f. Lag en konto, last ned programvaren og slå på “Utvidet modus. Hva er historien til sierra trading post?, det ser ikke ut til at Sierra Trading Post tilbyr seniorrabatt. Så spørsmålet vi må svare på er dette: Bassenget har moderat høye gebyrer på 2 prosent, men tilbyr servere i flere land - inkludert U. Tvert imot, den lette varianten er koblet til Blockchain administrert av en tredjepart, og du kan ikke kontrollere den fullstendig. Adresse, det er som å si 'Jeg er en god sjåfør - jeg trenger ikke bilbelte. Etter hvert skapte blokkstørrelsesgrensen på en megabyte problemer for transaksjonsbehandling, som å øke transaksjonsgebyrene og forsinket behandling av transaksjoner. Hvis du bruker GPUer og FPGAer, er det nødvendig med en vertsdatamaskin som kjører en standard bitcoin-klient og gruveprogramvaren.

I likhet med FPGA-er er applikasjonsspesifikke integrerte kretser brikker designet for et bestemt formål, i vårt tilfelle gruvedrift bitcoin, og ingenting annet. Det som hindrer noen i å gjøre dette, er løpende kostnader for å vedlikeholde ditt eget utstyr - for ikke å nevne den absurde gruvedriften på strømregningen kan forårsake. Den gjennomsnittlige bærbare datamaskinen går på rundt 60W. Hvis du fremdeles vil fortsette denne veien, må du sørge for å gjøre de riktige beregningene før du overgir penger. Noen gruvebassenger har også sin egen programvare. Innholdsfortegnelse, etter at du er med på nettstedet, kan du installere gratisappen. Veldig nakne bein og overpriset etter min mening. Alle transaksjoner er låst i bokser med en virtuell lås. Vil du prøve gruvedrift, men vet ikke hvordan du starter?

Er det mulig å gruve Bitcoin på Iphone (eller andre mobile enheter)?

I crypto community regnes Genesis Mining som det mest anerkjente sky gruveselskapet. For å gjøre vondt verre, blir det varmt å kjøre hundrevis av datamaskinbrikker. Det betyr at litt under 9 millioner bitcoins venter på å bli oppdaget. Imidlertid kan det ikke være tilfelle for de som opererer i land med ekstremt billig strøm - som Kuwait og Venezuela - da enda eldre utstyr fremdeles kan være lønnsomme. Problemer med gruvedrift i Bitcoin har akselerert så mye med utgivelsen av ASIC-gruvkraft at grafikkort ikke kan konkurrere. Selv om den ikke er billig til kr140 pluss frakt, er APW3 et godt valg med tanke på fremtidig oppgraderbarhet, ettersom den også kan kjøre den strømhungrige AntMiner S9. For å begynne å gruve bitcoins, må du skaffe bitcoin gruvedrift. Det koker ned til stedet for mining-maskinvaren til Bitcoin.