Bitmain: Utvikleren av bitcoin Antminer i Kina utvides til kunstig intelligens

For å utvide levetiden til S5 Miner, bør temperaturen holdes under 60 grader Celsius eller 140 grader Fahrenheit. Slik ser en ASIC-gruvearbeider ut på nært hold: 5 bitcoins per blokk, og en ny blokk finnes omtrent hvert 10. Faq, Ærlig talt, ikke alle crypto trading applikasjoner kan stole på. minutt. Den har den høyeste hashfrekvensen på omtrent 14 TH/sek og er den desidert mest effektive gruvevare. Bruk “root” som brukernavn og passord for å logge inn.

Et annet rykte er at Samsung har produsert brikkene i over ett år.

Jo lavere driftstemperatur, jo høyere kan de overklokkes, som for alle gruvearbeidere. En lang rekke mennesker, kjent som gruvearbeidere, jobber alle sammen for å validere nettverket, i stedet for bare en person eller myndighet. Helt ærlig, som de fleste gruvearbeidere, produserer Antminer S5 en viftestøy som de fleste brukere har sammenlignet med et industrielt vakuum. Antminer S5 bygger på fundamentet fra S1 og S3 og beholder den samme lille formfaktoren som tidligere gruvearbeidere, men med de mer effektive BM1384-brikkene. 3 TH/s og har et luftdannende kjølesystem som gjør at 88 brikker kan fungere utmerket som en enhet. Så S7 er omtrent to ganger effektiv i forhold til S5 og Per Gigahash krever omtrent 0.

Generell Informasjon

Vi kan bare sammenligne støynivået til AntMiner S5 120nm vifte med industrielle vakuum. S5 gruvearbeideren oppdager den tilgjengelige IP-adressen. Hvor lenge de kan holde kronen for den raskeste kraften til gh/s rangering vil bli testet snart Spondoolies og BitFury begge kommer ut med de neste gen chips snart. Dette er forståelig siden du får det du betaler for. En av de mest effektive gruvearbeiderne (0. )Alt fra enkle til ekstreme, det er måter å håndtere overklokkingsbyrdene på. Forskjellen i strømforbruk virker liten.

  • La oss nå forstå hvorfor du vil ha denne gruvearbeideren.
  • 5 BTC i juli 2019 for hver blokk som er løst.

Er Bitcoin Mining lønnsom?

Dette medførte at gruvearbeidere nå kunne oppnå rekordytelse med hashhastigheter på 1155 GH/s mens de bare brukte 590 watt under drift. Det er mange gode gruvearbeidere på markedet i dag. Hvis prisen på gruvearbeideren ikke passer inn i budsjettet ditt, må du velge en annen gruvearbeider.

I 2019 var trenden feltprogrammerbare gate Array (FPGA) prosessorer som er koblet til datamaskiner ved hjelp av en praktisk USB-tilkobling.

Hot Sale Bitmain Antminer D3 A5 L3 + S9 S7 S5 U2 Bitcoin Miner0 med PSU for Dash Coin

Effektivitet av gruvearbeider Mest effektive gruvearbeidere konverterer maksimal mengde strøm til bitcoins Hash Rate of Miner Hash Rate of Miner er en annen viktig faktor å huske på når du velger den beste Bitcoin miner5. Det er mange cloud mining-tjenester som begynner å tilby kontrakter for gruvedrift av bitcoin. Det er det som gjør Antminer S5 egnet for stasjonære datamaskiner - de har lett plass til den. Kan jeg mine Bitcoin på min PC? 51 watt konsumert, S5 vil produsere 1 Gigahash. 00308 BTC per dag (omtrent kr7. )(3-8 RTH/s infield). Selskapet produserer nå USB-minearbeidere som har integrert de eksisterende ASIC-brikkene i sine egne design.

Tror det forbruker for mye energi?

Klikk på “Lagre og bruk”. Ingen vet hvem han er, eller selv om han er. Enhetens samlede effektivitet er 0. © jobcompass - finn din beste jobb !, 2019, legg ut tjenestene dine, og du kan raskt begynne å lande kunder. Den trenger 1600 W strømforsyning, men bruker bare 0. Produsenten konstruerer også sidene og bunnen ved bruk av ganske lett plast. Abonner på vårt nyhetsbrev, denne utgivelsen gir feilrettinger som forbedrer produktet vårt, slik at du kan oppdage nye steder og navigere til dem. Hva får du når du kombinerer kraft og effektivitet? S7 er en av de mest populære Antminer-gruvemaskinvarene for bitcoin. I utgangspunktet kan du oppgradere produktets hashrate ved å øke effektiviteten eller overklokken.

Bitmain Antminer S5 gjennomgang

Størrelsen til 741 gruvearbeider er omtrent 50-60db som er litt roligere sammenlignet med noen andre gruvearbeidere. Mt4 for ios, avaTrade tilbyr deg et bredt utvalg av finansielle handelsinstrumenter å velge mellom, inkludert et rikt ressurssett med diagrammer, analyseverktøy og økonomiske indikatorer. Hvordan fungerer de? Ta en titt på den anslåtte gruvedriftens lønnsomhet til en enkelt Dragonmint: Avalon 741 gruvearbeider er omtrent fire. La oss nå utføre en detaljert sammenligning av maskinvare for Bitcoin-gruvedrift: Dessverre, akkurat som de fleste av Bitcoin miner3s på listen, er dette ikke lenger lønnsomt. Vi anbefaler deg Antminer 1600 watt PSU på det sterkeste.

Produsenten har spredt 60 brikker over de to hasjplatene i utformingen som er identisk med AntMiner S3. 1 stk pakke størrelse: Denne enheten kan produsere rundt en GH/s for hver 0. Samtidig begynte Zhan å jobbe med Antminer S5, den femte iterasjonen av Bitmains gruve rigg, som reduserte strømforbruket med omtrent en tredjedel sammenlignet med S1. En av de største fordelene med å ha en ASIC-brikke i stedet for en typisk gruvearbeider, er at mens andre gruvearbeidere er opptatt med å vente på at transaksjonene skal behandles, vil du gruve myntene til en mye høyere hastighet, noe som gir deg en strategisk fordel over dem. Før du kjøper gruvedrift, må du vurdere strømforbruksvurderingen i watt, noe som gjør at du kan beregne kostnadene for energiforbruket fra enheten og vil hjelpe deg med å bestemme levedyktigheten til BTC-gruvedrift ved bruk av nevnte maskinvare.

  • Dette vil også avgjøre ditt gjennombruddspunkt og potensielle lønnsomhet.
  • La den blåse innover, ikke utover.

Kriminalitet-fasilitets

Ovennevnte gruvearbeidere er alle effektive, men du bør gjøre undersøkelser før du går på noe. Samtidig kan det hende at en enhet ikke er nok til å generere overskudd med tanke på vanskeligheten med moderne beregninger. Rockmania, konsolideringen (basisbyggingsperioden) i pris kan normalt vare alt fra syv eller åtte uker til femten måneder. Helt siden kunngjøringen av det nye ASIC, var det utbredte spekulasjoner om dens legitimitet - og med rette. Grossistene Bitcoin miner3 asic er billige, du kan kjøpe et sett med bitcoins-bytte uten å bruke for mye, og gleden er utenfor beskrivelsen.

Kan vi mine uten ASIC-gruvearbeidere?

Hovednavigasjon

”Et slikt monetært system er mulig. Hvis du vil gruve Bitcoin, vil de fem enhetene over alle gi deg veldig gode resultater. Det er flere funksjoner på maskinvaren din som du vil vurdere før du kjøper.

Nå som du har fått en bedre idé om noen terminologier, la oss sjekke ut de 10 beste Bitcoin Mining-maskinvarene:

Omtrent samtidig som han leste The Three-Body Problem, leste han Sapiens: Men hvis du vil lære tauene ved Bitcoin mining, vil denne maskinen være en god start fordi den er billig og den gjør jobben. Som prisen på bitcoin-skyrockets, virker Bitmains fremtid i cryptocurrency-markedene sikret. Denne maskinen er veldig stille, noe som gjør den perfekt for deg som vil gruve hjemme.

Bitcoin miner ANTMINER Ant Miner S5 1155GH/s ASIC BitCoin BTC MINER 1450W Strømforsyning

Hver nyere versjon av AntMiner er dobbelt så effektiv sammenlignet med den forrige. 78 J/GH, men mindre effektiv enn den dyre AntMiner S7 (0. )Ved å fortsette å bruke AliExpress godtar du vår bruk av informasjonskapsler (se mer om personvernreglene). Hvor kan jeg kjøpe den? Mens andre produsenter ber deg om å vente på ubestemt tid på forhåndsbestillinger som kanskje aldri kommer, har Bitmain levert konsekvent i flere måneder. 075J/GH, mens S9 bruker 0. Enhetens effektivitet er 160 J/TH, noe som ikke er like bra som Antminer S7 og S9, men prisen på AvalonMiner 721 er også ganske lavere, noe som gjør den til en veldig god verdi.

6J/MH Effektivitet. Kraftforbruk (watt): Den har en hashhastighet på omtrent 504 MH/s og bruker omtrent 800 watt og sporter en effektivitet på 1. 51W den bruker, også kjent som 0. Megleromtaler, handelsressurser. “Det var sent på kvelden, og noe inspirerte meg - Sophon!

Imidlertid er den ganske ineffektiv og anses vanligvis som bortkastet tid og penger. S9 er også veldig enkel å konfigurere som til og med en nybegynner kan enkelt konfigurere den. Prøv å rote med kalkulatoren ved å bruke forskjellige priser. Det er ikke ideelt for den gjennomsnittlige personen å gruve, siden Kinas billige strøm har tillatt den å dominere gruvemarkedet. Faktisk er dette langt bedre sammenlignet med S9 når det gjelder effektivitet, strømforbruk og ja, lønnsomhet. Det neste trinnet er å konfigurere konfigurasjonen av pool mining-kontoen. Manualen er også forståelig og enkel å følge. 12VDimensions:

Populariteten kommer fra forbedringene av strømforbruket i forhold til S5.

Ulemper

Hva er ditt valg? Et godt undersøkelsestema for eventuelle Bitcoin miner er strømforsyningers effektivitet. En stor andel av Bitcoin-entusiaster er libertarianere, selv om folk i alle politiske filosofier er velkomne. Jeg kan ikke sende et brev over hele byen på under fire dager (ingen overdrivelse. )Bitcoin mining er prosessen med å sjekke og legge til nye transaksjoner til bitcoin's uforanderlige hovedbok - dens blockchain. Det er 4 PCI-e-kontakter for + 12V DC-inngang, og alle fire er nødvendige.

Dette vil være lommeboken der du lagrer alle myntene som har blitt utvunnet av oppsettet. L3 + gir en hasthastighet på omtrent 504 MH/s, og den bruker omtrent 800W strøm ved 1. Strømforsyninger kommer i bronse, sølv og gull. GPU-gruve rigger er mye raskere enn deres CPUs (Central Processing Unit) kolleger.

Så til og med strømforsyningen fra din gamle PC - eller andres andrehåndsenhet, kan den lett brukes på nytt for Bitcoin-gruvedrift. For nybegynnere i gruvespillet er imidlertid Antminer S5 en strålende måte å få erfaring med hvordan gruvedrift faktisk fungerer. Den lette gruvearbeideren skyldes at sidene på gruvearbeideren er bygd med veldig lett plastmateriale. Flyttingen er bra ettersom fallende BTC-verdi har gjort at hver gh/s du kan klemme ut av en brikke med lavest strømforbruk vinner. Det ble omgående omgjort til memes og holdt opp som bevis på at Wu var ukvalifisert til å lede samtalen om å påvirke fremtiden til en protokoll til en verdi av 70 milliarder dollar.

Markedsfør Denne Tweeten

Fra alle gruvearbeidere som er nevnt over, den vi vil anbefale, er Bitmain Antminer S9. Selv om Antminer S5 kanskje ikke er den nyeste versjonen som andre modeller - S7 og S9, er funksjonen forbilledlig. Derfor, med en tilstrekkelig drevet ATX strømforsyningsenhet, fungerer S5 uten problemer. Slush, oppretteren av Slush Mining Pool og TREZOR maskinvarelommebok, hevdet på Twitter gruvearbeiderne er legitime. Wu vil ikke oppgi selskapets omsetning og inntjening, bortsett fra å si at det er i "en veldig god økonomisk stilling. "Hvordan er foringsrøret til S5? Det gjelder alle Bitcoin miner5s. Det gode er at det er måter å håndtere overklokkingsbyrdene på.

Denne videoen demonstrerer nedkjøling av olje.

S7 har en anbefalt spesifikasjon av strømforsyningen til APW3 1600 watt. Hvordan gjøre en annenhånds pc om til et spilldyr, igjen vil tilgjengeligheten av disse som en avgjørende faktor for åpningskonto være nede på den enkelte. Det kan være et godt valg bare for å se hvordan gruvedrift fungerer, men som med de fleste USB-gruvearbeidere: Sørg for å kjøre dine egne beregninger ved å bruke din lokale kraftfrekvens, foretrukket gruvebasseng og prisen som du har tenkt å kjøpe din S5. Da fristen krøp opp, ventet verden tålmodig på den etterlengtede løslatelsen. Det krever imidlertid minimum 205 volt for å operere.

Precio

Jeg vil ikke nevne gruvearbeideren som gir en bedre pris per Ghs fordi den er så mye mindre effektiv i strømforbruk, du ville skru deg til å kjøpe den. Enhetens lette vekt kommer av at den er åpen fra topp til bunn, og at den er konstruert av lette materialer. Dette brakte selskapet ganske mye anerkjennelse, og folk begynte å tro at denne kommende oppstarten kom til å være den beste tingen som noen gang har skjedd med ASIC-gruvesamfunnet. 40 ^ C/77 ^ C er den ideelle temperaturen som S7 gruvearbeider opererer og som diskutert før, når det er nødvendig, avkjøles av doble 12038 vifter.

Hovedbok Nano S Cryptocurrency Bitcoin Ethereum maskinvare lommebok

Den er frittstående, og du kan kjøre den uten ekstern kontroll. Den er laget med en pålitelig åpen kvalitet med luftformende kjøleteknologi. Hva er den raskeste Bitcoin miner9? Sørg for å ta strømutgifter. T9 er et bedre valg, men vil koste mer foran. (Sjekk laveste pris på AMAZON 6) AntMiner L3 + Et annet flott alternativ som er inkludert i vår liste over beste mining mining-maskiner er Antminer L3 + gruvearbeider. Så ja, dette er veldig nytt i markedet, og du kan forvente at det skal være bedre enn de som er i markedet i over ett år allerede. Dette er grunnen til at noen av de beste ASIC-gruvearbeiderne i verden kan koste tusenvis av dollar hver måned.

298 mm x 137 mm x 155 mmKjøling: Ikke koble mer enn en PSU til det samme hashingbordet. Hvis beregningene dine vurderer inntektene fra gruvedrift BTC til å være mindre enn inntektene fra de påfølgende energiregningene, er ikke satsingen verdt. Varme vil bli spredt fra toppen av brikkene, som er drevet i en kjede stil design på PCB. 25 J/GH) eller S9 (0. Hvis du er i markedet og leter etter den beste ASIC-gruvearbeideren, vil du gå med Antminer S9, med en hashhastighet på 14 TH/s. Dele denne:, Å være sent ute med en handel kan gjøre et potensielt overskudd til tap. 3 TH/s med en effektivitet på 0.

ASIC gruvearbeidere: Hva pokker er det?

5 BTC for hver blokk som er løst. Når det gjelder strømforsyning, så drar Bitmain Antminer S5 på rundt 115 volt mellom 560 og 590 watt. Hvem og hvor du er, eller finn et behov i samfunnet ditt som kan trenge adressering. Som vi vet ganske godt nå, er ASIC-brikkene designet for det eneste formål med gruvedrift, og de er ganske effektive sammenlignet med GPU-ene, og gir en høyere hashhastighet ved et lavere strømforbruk. Gitt at Bitcoin-gruvedrift er en investering, og du må være forberedt på å bære en viss kostnad for å oppnå gruveprosessen effektivt, hvorav en av de største kostnadene er energikostnadene.

Det er også grunnen til at Bitmain legger så mye arbeid i å tilby denne sårt tiltrengte tjenesten til kundene. For øyeblikket brukes ASIC-gruvemaskinvaren mest av gruvearbeidere fordi ASIC-maskinene gruver mynter med større hastighet og bruker mindre strøm sammenlignet med GPU-gruvriggene. Du bør også vite at jo varmere miljøet du setter gruvearbeideren, jo mer energi vil den bruke for å kjøle ned enheten og mer støy fans vil produsere. Ingen hjørner av markedet, og du kan bruke matematiske formler på pris (eller volum) som resulterer i handelsindikatorer (som du ser på de fleste handelsplattformer). Det er veldig rimelig for elever og hobbyister.

La oss nå forstå hvorfor du vil ha denne gruvearbeideren. Du bør alltid kombinere flere informasjonskilder og analyser før du investerer og søke uavhengig finansiell rådgivning. Du kan justere informasjonskapslene dine nederst på denne siden. Totalt 2.844 dollar. Til syvende og sist ligger beslutningen om å gruve Bitcoin eller ikke. Tidlige gruvearbeidere kunne motta hundrevis av BTC på mindre enn en uke. I tillegg til at hvis du har chutzpah til å skli inn i det mørke nettet (hvor det måtte være), vil du finne at du kan bruke et klesvasksystem fra Bitcoin (som i seg selv høres ut som et kriminelt foretak) for å gjøre mynten din ikke sporbar. ”Han hevder at det er kontantstrøm positivt, og at det har over 70% av markedet for gruve rigger på bitcoin - og gir effektivt 70% av all prosessorkraft i nettverket.

Bitmain Antminer S9 14TH Bitcoin Mininer APW3 ++ strømforsyning sendes øyeblikkelig

Legg merke til noe rart? Bitmain innså raskt at de trengte å dominere gruvesammenslåtsektoren hvis de hadde tenkt å holde seg på topp. Det kan være lurt å kjøpe brukt ASIC-gruvedrift på eBay fordi du kan få bedre priser. Å velge en gruvearbeider er virkelig basert på individuelle preferanser og budsjett. Hvis du liker denne diskusjonen på forexfraud.com, kan du like oss på facebook. Dessverre er dette ikke lenger lønnsomt i dag. I stedet kan du gå til lavkostnadsopplæringen som er tilgjengelig på internett. Hvis du vil eksperimentere med hardware, firmware og software justeringer og mods, er S5 også en god plattform.

Strømforsyningsenheten vil jeg si er best for Avalon 741 er 1600W PSU.

Hvilke du anser som viktigste vil avhenge av fokuset ditt i gruvedrift. Stillehavet / asia, for å få et stykke av handlingen, trenger du en Forex meglerhus med best-in-class teknologi og fantastisk support. Hver gruvearbeider krever sin egen individuelle strømforsyning. Det er ikke den siste ASIC-gruvearbeideren på grunn av det faktum at S7, S9 og få andre modeller foreløpig har overgått den, men fortsatt er det noen gruvearbeidere som for øyeblikket bruker denne modellen som jeg har inkludert den på listen vår. Bildepoeng:

I gruvearbeideren er det en Avalon-kontroller som kan knytte opptil 4 gruvearbeidere i et enkelt nettverk.

La oss ta et øyeblikk å undersøke hvordan Antminer gjør Bitcoin-gruvedrift lønnsomt igjen. Det sterke metallhuset har et tunge- og notsystem som gjør det mulig å ordne flere gruvearbeidere. Jo varmere miljøet der du tenker på å sette denne enheten, vil mer energi bli brukt for å kjøle ned enheten og mer støy viftene vil produsere siden S7 trekker minimum 1300 watt.

Antminer T9 S1 S3 S5 S7 S9 A3 D3 L3 V9 120mm Høy temp Viftekanal 4 INCH USA laget

I et forsøk på å bygge tillit hos potensielle kjøpere ga Halong Mining ut videoer av ASIC-ene som kjøres som annonsert. For å tjene en formue fra Bitcoin-gruvevirksomheten, må du være klar til å investere. Vi vil gjøre et lengre intervju med Yoshi i løpet av nær fremtid. Gruvearbeidere sendes som beskrevet, og Halong leverte - ganske bokstavelig - på sine løfter. Grunnlagt i 2019, har Bitmain bevist at den ubestridte lederen i denne bransjen, og det ser ikke ut som om den stopper når som helst. Hva det mangler, utgjør det imidlertid i et annet område.

Dette beløpet inkluderer gjeldende toll, avgifter, megling og andre avgifter.

Hvordan velge Bitcoin-maskinvare?

Hvis du har råd til S9 eller T9 og har et sted du kan plassere disse støyende enhetene, vil de gi deg det beste smellet for pengene - minst fra juni 2019. S5 trakk 560 watt ved 110v fra begge PSU-ene. Først av alt, må du tenke på kostnadene for strøm, med billigere kostnader som betyr høyere avkastning på gruvedrift. Så denne strømforsyningen er et av de beste alternativene som er tilgjengelige i markedet. 5 TH/s for batch 23 og har en effektivitet på 0. Det er USB Bitcoin-gruvedrift, som gruver bitcoins.

Husk å bruke din lokale kraftfrekvens, foretrukne gruvebasseng og den tiltenkte prisen for å kjøpe din S5 når du gjør dine egne beregninger. Ved å bruke bitcoin-resultatregnskapet for bitcoin er resultatene i minus-kolonnen ikke så dårlige. Men siden det fremdeles teknisk sett er en USB-gruvearbeider, har vi tatt det med på denne listen. GUI viser temperaturer og hastighet for hver enkelt brikke, pluss annen viktig info. Tenk på en Bitcoin ASIC som spesialiserte Bitcoin-gruvedriftmaskiner, Bitcoin-gruvemaskiner eller “bitcoin-generatorer”. Med hashalgoritmer vil like matematiske problemer alltid gi lignende løsninger. Det er superenkelt å sette opp S9 gruvearbeider. Bitmain tilbyr en legitim cloud mining-tjeneste til kundene.

En annen flott Bitcoin miner1 er AntMiner L3 +. Neste, når vi snakker om belønning, tilbyr PrizeRebel hundrevis av dem. Det trenger ikke en gang å være gullstøttet, sier han. Bitcoin ’antatte skaper, Satoshi Nakamoto, eksisterer sannsynligvis ikke engang!

Cryptocolumn Nyhetsbrev

Vær oppmerksom på at Block Reward vil halveres til 12. I tillegg er det viktig å sikre at du setter den i et kjølig miljø for å sikre at du bruker mindre energi på å prøve å kjøle den ned mens den gruver. Brukere vil kunne bruke sine egne datasett og bygge sine egne modeller på disse ASIC-ene, slik at de resulterende nevrale nettverkene kan generere resultater og lære av disse resultatene i et langt raskere tempo. Registrert, men det er viktig å huske at 10 minutter er et mål, ikke en regel. Når det er nødvendig med bedre strømeffektivitet i fremtiden på grunn av større nettverksvansker, kan det være lurt å kjøpe noen spesielle PSU-er 9V DC med mer enn 10A-utgang, som vil tillate deg å ha en 0.

17 ksol/s 300w -1st Batch - amerikansk selger

Disse inkluderer: Dette tallet vil være i cahoots med kraften fra ASIC-minedingsapparatene du har. BETALE OBS! LUFTFlyRETTEN PÅ VENTILENE! Det er Bitcoin miner8 som gir det høyeste hashratet på rundt 14 TeraHash/Sec og er en av de mest effektive Bitcoin miner9 som er tilgjengelig nå.

En vanlig hjemme-CPU kan takle en rekke oppgaver veldig bra, men er ikke godt egnet til å beregne den samme ligningen millioner av ganger. Selv om det er flott at prisen har falt betydelig, er antminer S7 ifølge mange ikke lenger lønnsom. 5 pund og har et slitesterkt metallhus med et spor og tungesystem innlemmet i det. Bitmain introduserte nylig Antminer S5 med neste generasjonsbrikke. For å maksimere inntektene dine, kan du bli med i et gruvebasseng og få flere av disse bergverksmonstrene. 3 kg og dimensjonen er omtrent 320x136x150 mm, og det er nyttig for organisert arrangement når flere gruvearbeidere opererer samtidig.

Profesjonell bergverksmaskinvare kjører optimalt på 220-240V, derav grunn til at gruvefarmer avbryter egen strømforsyning til 220-240V. Tradisjonelt dobler Bitmain effektiviteten til hver nye modell. Det vil hjelpe deg med å bestemme levedyktigheten til Bitcoin-gruvedrift ved å bruke nevnte maskinvare. Hashrate per ved spenning 0. En ASIC-gruvearbeider, en programvare som kommer til å være kompatibel med gruvearbeideren, for eksempel BFGMiner eller CGMiner, en bitcoin-gruvekalkulator som vil hjelpe deg med å bestemme antall altcoins som har blitt utvunnet. Det var et lite gruveselskap i USA som drømte om å gjøre det stort. Ja, det vil koste deg, men hvis ytelsen er det du vil etter, vil det være verdt hver krone.

GPUer, CPUer og annen maskinvare som ikke er spesielt designet for Bitcoin-gruvedrift, kan finnes i ikke-spesialisert_hardware_comparison.

Lag En Ny Liste

Hvis du håper å tjene penger, men ikke kan vente til S9 (eller andre kommende gruvearbeidere fra forskjellige selskaper) skal bli overkommelig, er S7 sannsynligvis det beste alternativet. Flere hasjer koster mer, og det er derfor effektivitet er avgjørende. Det kan virke lett å bare snurre en gruvearbeider. Sannsynligheten for solo-gruvedrift av en blokk med en enkelt eller til og med flere S5-er er praktisk talt null. 41, det er den nest laveste gruvearbeideren jeg har funnet. Så S7 gruvearbeideren er dobbelt så effektiv som S5 Miner og per GH krever det omtrent 0.

Dette er billigere sammenlignet med S7 da den ble utgitt og er mindre effektiv. Det er også en god og billig plattform å teste skadelig drift som over/under-klokking og nedkjøling av nedsenkning til omtrent en tiendedel av prisen for den nyeste S9. Effektiviteten til Avalon 741 er rundt 0. Bytt viften. Og jeg snakker heller ikke om Blockchain, teknologien som Bitcoin er avhengig av, selv om i denne siste episoden av podcasten min, Device Squad, min gjest, tidligere Bitcoin Armory Engineer, hevdet Andy Ofiesh at Blockchain har null søknad til bedriften på grunn av dens iboende tungvint natur. Når du vet dette vil du hjelpe deg med å beregne kostnadene for energiforbruket fra enheten. Antminer S5 bruker mellom 560 og 590 watt ved omtrent 115 volt slik at den kan løpe uten tekniske tekniske feil.

Selv om det er ganske dyrt, er hashfrekvensen enorm– 14 TH/s, noe som er mer enn nok for effektiv gruvedrift.