Hvordan Tjene Ekstra Penger: 23 Enkle Måter

For å få ideer, sjekk appbutikken for å se populære apper. Men det er definitivt noen smarte måter å tjene penger der ute hvis du er opptatt av utfordringen! Hvis arbeidsgiveren din ikke tilbyr en slik mulighet, kan det være på tide å sette i gang en anmeldelse selv. Å legge opp varer på eBay er selvfølgelig et annet alternativ. Registrer deg ved å gå til www. For å kvalifisere deg, må du være villig til å laste ned søkefeltet og bruke det til daglig Internett-bruk.

Nettstedet har sporingsprogramvare i sanntid som hjelper deg å holde rede på alt du lager, slik at du vet nøyaktig hvor mye du får betalt.

00/måned for det leverte en lokal avis til meg. Alt du trenger er tid og energi til å utføre vakre nettsteder! Registreringsbonus på kr5 Ulemper: De mest populære nettstedene i dag er Toluna, Swagbucks og InboxPounds. Er du en grafisk designer eller har du noen kunstneriske talenter som du vet at andre leter etter? Men gjett hva? Kan du tenke på gode domenenavn? Samme ide som over, men på studielån.

Og det er ikke nødvendig å være nervøs for å gjøre en slik endring av W-4. De tilbyr gratis penger for å tiltrekke seg nye brukere. Ikke begrens deg selv til å bare selge digitale bilder. Etter min erfaring, selger ikke bokhandlerne dine like raskt. Det tilbyr forskjellige tjenester til kjæledyrseiere, og når du har registrert deg hos dem, vil du kunne bestemme hvilken du vil tilby dine potensielle kunder: Verktøy som HubSpots gratis CRM- og e-postmarkedsføringsprogramvare går bra med enhver nettbutikk. For noen er det atletisk og for andre kan det være akademisk. Hvis varen din er unik (som å være en vanskelig å finne farge), må du huske det også for beskrivelsen.

Når du begynner å bygge porteføljen og skriveferdighetene dine, kan du begynne å tjene noen seriøse penger. For å bli lærer, må du bo i USA eller Storbritannia, ha en bachelorgrad eller høyere på et hvilket som helst felt. Spor utgifter, hvis du ikke bryr deg om å fortelle Google hva du gjør på daglig basis, kan du få gratis penger. Visste du at du kan tjene penger ved å delta i smakstester? Jeg er ikke en stor tilhenger av å direkte handle tiden din for penger, men noen ganger er tilbudet om å jobbe overtid for godt til å gi opp. Oppføring av varer er mye raskere enn på andre Craigslist eller eBay, og potensielle kjøpere når ofte ut til deg i løpet av minutter (hvis du selvfølgelig oppgir en etterspurt vare). Start en konsulentvirksomhet.

 • Du kan fullføre ting som å gi svar på spørsmål om bedriftens butikkskjermer på et bestemt sted eller ta bilder av produkter.
 • De har en gratis plan, i tillegg til tre betalte planer som spenner fra kr12-24 per måned.
 • Da jeg startet, hadde jeg altfor mange interesser.
 • For mange av oss er tanken på å gå utenfor og snakke med et annet menneske en skummel proposisjon.
 • Først må du undersøke og validere en lønnsom tilknyttet nisje.

Transkriber

Suksess på YouTube kommer med tid, praksis og utholdenhet. Avhengig av antall varer du må selge, kan et flerdagers garasjesalg være mer praktisk enn en dag. Har også guider for premium løp. Få en bedre ide om hvor mye du kan forvente å tjene som bartender her. Opprett en blogg og utnytt den til tilknyttede salg eller avtaler om godkjennelse av produkter. Du trenger ikke å kjøpe noe nytt materiale med disse produktene. Vi får bare ett liv, og det bør ikke alltid brukes til å prøve å få en rask sum. Liker du å skrive?

 • Du kan være en god karikatur eller ansiktsmaler.
 • Klikk her for å lære hvordan du starter en ideell virksomhet.
 • Innløse tilbudene dine ved å ta et bilde av kvitteringen.
 • Så enkelt er det!

Grunnregler

Tilbyr et mer mangfoldig utvalg av måter å tjene poeng på. 1Q er et markedsundersøkelsesfirma som hjelper kundene sine med å få svarene de trenger gjennom raske undersøkelser. Jeg har personlig utbetalt over kr1000 siden jeg registrerte meg. Du trenger en webside. For dem er det en ganske enkel jobb som er verdt pengene den betaler. For å lykkes, må du ha et godt grep om konseptene, men også kunne finne en måte å relatere emner ved å bruke virkelige eksempler. Hvis du vet hvordan uten dyret som klaver deg til døden, gå for det. Kanskje kan du tilby hundevandring eller dyrepassertjenester.

Som løsemaskin kan du velge når du vil jobbe og hvilke oppgaver du vil fullføre fra de åpne listene. Betaling utstedes via direkte innskudd og kan ta opptil tre virkedager før det vises på kontoen din. Hvis du har en forkjærlighet for kjøp og salg, kan du bruke Flippa, og dens motpart, den beste delen, Deal Flow Brokerage til å kjøpe og selge nettsteder for en gevinst.

Du vil at folk skal føle seg velkomne og akseptert.

På denne måten har du aldri gått tom for undersøkelser å ta på fritiden. Klikk her for å lære hvordan du starter en gullselgende virksomhet. Kan du nøye deg med et mindre rom, leilighet eller hus? Du kan nå bruke bitcoin til å kjøpe pizza, betale for reiser og handle online. Derfra må du bygge tilbudene dine.

Leieboligens Inntekt

Ikke glem å skrive ut kuponger på nettet og ta ukentlige avisinnsatser, belønne apper som iBotta-stack med kuponger. Klikk her for å registrere deg på et gratis verksted for å bli en korrekturleser fra hjemmet! Før du bestemmer deg for å begynne å nå ut til alle disse frilansskrivende selskapene, må du ha en tilstedeværelse på nettet. Vær kreativ, men! Når en kunde foretar et kjøp, kjøper du på sin side produktet fra leverandøren din som deretter sender det direkte til kunden din. Men du kan enkelt tjene et betydelig beløp fra hver enkelt kunde, noe som gjør det vel verdt det krevende oppsettet som kreves. Noen ganger vil en husvakt måtte betale for verktøyene siden de i utgangspunktet bor i huset uten husleie. Få handlingsrike tips for å få foten inn døra og øke inntekten over tid.

Hvordan Tjene Penger Raskt Online Gratis

Lær av en veteran, seks-figurers frilansskribent. Tjen penger raskt med Survey Junkie - kr50 per undersøkelse Å ta legitime onlineundersøkelser som betaler høyt er et godt alternativ for de fleste. Jeg bor i nærheten av de største loppemarkedene i Sørøst, og du kan få et bord for kr10 til helgen. Selger til forhandler:

Du trenger å ha noen ferdigheter for å begynne å designe nettsteder på nettet. Prosjekter på mekanisk Turk er på den mer tekniske siden, og inkluderer alt fra datainnsamling og transkripsjon til oversettelse, produktmerking, undersøkelser og nettstedundersøkelser. Hosting-møter er ikke en million dollar industri, men med tiden kan du bryte jevn. De fokuserer på å støtte bærekraftige selskaper. Å donere deler av kroppen din er en fin måte å hjelpe andre mennesker i nød, og noen donasjonssentre betaler til og med givere for å gjøre det. Du kan tjene penger etter hvor mange som engasjerer seg i innlegget ditt. En fin måte å gjøre dette på er å bruke Google Trends, Googles nøkkelordplanlegger og andre viktige bloggverktøy for å gjøre søkeordundersøkelser og se etter gjennomsnittlig månedlig søkevolum for søkeord relatert til det foreslåtte kursinnholdet. CrowdSource - CrowdSource tilbyr mange typer jobber fra “microtask” -jobber til større skrive- og redigeringsjobber.

En venn av meg var en collegiate fotballspiller. Du trenger ikke å kinesisk for å lære, da VIP Kid er en full engelsk fordypningsklasse. La oss fortelle deg om Paribus mens vi handler om shopping. Har du spørsmål? Hvis du er dedikert med Survey Junkie, kan det hende du kan tjene 500 dollar på en måned eller to på fritiden! Bruker du Google eller Yahoo for å søke etter noe på nettet?

Data er den neste store tingen.

Bor Du I En Dyr By?

Dyr ditt regnfulle dagsfond uten gebyrer. Tenk på det på denne måten: Nullteknologisk kunnskap nødvendig! Bare å gå gjennom appen akkurat nå, her er noen tilbud som skiller seg ut: Etoro bringer investeringer inn i fremtiden. Jeg prøver å hjelpe så mange mennesker som mulig med denne bloggen, men jeg trenger din hjelp til å hjelpe flere mennesker (mye å hjelpe). Hvis han kan gjøre det, hvorfor kan du ikke gjøre det? Ta 10 minutter av dagen og gjør dette - over tid gjør det virkelig en forskjell.

Billshark reduserer regelmessig telefon-, internett-, kabel-, satellitt- og hjemmesikkerhetssystemregninger. De beste selskapene du melder deg på er: Til slutt trenger du penger for å tjene penger. Faktisk sier Gina Horkey, en kjent virtuell assistenttrener, at det er over 150 forskjellige tjenester du kan tilby som virtuell assistent. Vi malte leiligheter for en eiendomseier.

Du fant det - mikrooppgaver (også kjent som mikrojobber). Jeg anbefaler på det sterkeste å ta kurset hennes hvis du vil jobbe hjemmefra og følge veien til suksess. Forståelse av pristabeller for bitcoin, i fremtiden, etter hvert som antallet nye gruvearbeidere av bitcoins får lov til å opprette i hver blokk, vil avgiftene utgjøre en mye viktigere prosentandel av gruveinntektene. Hjelpere tjener vanligvis kr30/hour, og Hands tjener omtrent kr15/hour. Slik fungerer det: Det er knapphetens mentalitet. Hvis hjemmet ditt ikke er hundevennlig, kan du vurdere å bli hundevandrer. Jeg vil ikke engang få opp artiklene som anbefaler barnevakt i 2019. I 2019 tjente Caitlin Pyle over 43 000 dollar ved å jobbe som frilans korrekturleser… på fritiden.

Mens jeg setter pris på gesten, ønsker jeg heller ikke å la gavekortene bli brukt.

Selg Bøker På Bøker Med Halv Pris

Mødre og bestemødre, denne er noe for deg. Bedrifter bruker virtuelle assistenter til ting som å bestille reiser, svare på e-post, administrasjon av sosiale medier, e-postadministrasjon og mer. Hvis du vil ha flere tips om å oppnå suksess og tjene penger på konkurranser, kan du lese vår guide til å delta i konkurranser. Med minimum investeringsgrense på så lite som kr5, er det et av de beste alternativene for uerfarne investorer og for investorene som er litt skeptiske til å investere pengene sine med robo-rådgivere. Du kan også koble skrivebordet ditt til Nielsens panel, og motta oppføringer i månedlige konkurranser på opptil 10.000 dollar. Det virker som om mer og mer vår verden kjøres på anmeldelser.

Han lagde over kr130 000 flippvarer fra Loppemarkeder og sparsommelige butikker DELTID. Du kan selge reklame, bli tilknyttet andres produkter, selge ditt eget online produkt og mer. I følge Bureau of Labor Statistics forventes sysselsettingen for tolker og oversettere å øke 17% nasjonalt gjennom 2026. Du har kanskje sett listene på nettet; “100 pluss måter å tjene penger raskt” eller “kreative måter å tjene ekstra penger på. Bruk nettene til å rense ut skapene dine. Du kan søke online via nettsteder som IntelliShop, BestMark og Sinclair Customer Metrics.

Behold Mer Av Pengene Dine

Selvfølgelig vil det være unntak, men selv med unntakene, må du holde det profesjonelt. I følge Center for Financial Services Innovation, sliter 57% av amerikanerne økonomisk, men mellom arbeid, skole og andre livsforpliktelser kan det være vanskelig å finne tiden til å supplere våre eksisterende inntekter. I USA ser det ut til at bileierskapet synker, spesielt for den yngre generasjonen. I tillegg kommer du sannsynligvis til å gå rundt uansett, så du kan like godt tjene. Hjelp dem med å planlegge det, få bilder, lag en søt portefølje og markedsfør deg til andre nygifte snart! Du trenger også en internettforbindelse og en slags transportmodus for å komme deg rundt til forskjellige virksomheter.

Denne ideen er ganske enkel å komme i gang ved at du bare trenger å nå ut til din tilbedelsepastor eller noen i det departementet og fortelle dem at du har talent og litt erfaring. Vi anbefaler Capital One. Selskaper outsource disse jobbene via tjenester som Amazons Mechanical Turk. Antall måter å tjene ekstra penger på fritiden har aldri vært større! Mellom å åpne en ny online bankkonto og registrere deg for et kredittkort, kan du realistisk tjene noen hundre dollar på bare en ettermiddag med research og arbeid! Så hvor starter du når du bygger en oppstart? Selv om navnet er Offer Nation, har dette GPT-nettstedet ikke bare betalte tilbud. På den måten kan du se hva som fungerer og hva som ikke fungerer over tid.

Du kjøper domenenavn for noen få dollar. Fokuser på å injisere ny energi i de lette salgs- og markedsføringsprosessene som mange selskaper implementerer i dag. De vet sikkert hvordan de skal få oppmerksomhet. Du får betalt for å dele informasjon, og denne informasjonen hjelper selskaper med å utvikle nye produkter og forbedre eksisterende. Hvis profilen din kvalifiserer, kan du bli invitert til å gjøre disse online fokusgruppene for spesifikke produkter.

Start En Dropshipping-virksomhet.

Det kan være en vanskelig og farlig jobb, og du får betalt for det. Produsenter kan kringkaste en gjøremål mens de lager tilpassede produkter for salg. Økningen av lydinnhold som en levedyktig markedsføringsmulighet for innhold er sterkere enn noen gang. Finn de beste meglere på nettet, for de fleste valutapar er en pip 0. Angi kjønn, høyde, nåværende vekt og midjeomkrets. Me er et GPT-nettsted med et av de mest sjenerøse henvisningsprogrammene, og tilbyr 25% av hva henvisningene dine gjør for oppgaver!

Etter hvert kan du snurre dette i en heltidsrådgivning som lærer folk hvordan du kan gjøre drømmeturen til virkelighet.

Lei Bilen Din I Driftsstans

Det er mange nettsteder på nettet som gjør det enkelt for deg å selge ferdighetene dine og lage online-kurs. Klikk her for å lære hvordan du åpner din åpne bassenghallvirksomhet. I mellomtiden bør du også sjekke lokale stillingsannonser for åpninger og muligheter. FB Side Hustle Course vil vise deg hvordan du administrerer Facebook-annonser for lokale virksomheter, trinn for trinn. Klikk her for å lære hvordan du starter din egen datasikkerhetsvirksomhet. En REIT er en pool av penger som forvaltes av finansielle fagpersoner som går mot investering i eiendommer.

Du ønsker ikke å gjøre feilen ved å sette en vilkårlig pris basert på følelser, eller ikke vite hva de varme søkeordene er for å beskrive varen din. Tjen raskt kr200 med et ekstra rom Airbnb som kan netto deg over kr2019 + per måned bare ved å oppgi reservene dine bare noen netter ut av måneden. Det er jo ikke slik at de snart skaffer seg mer land! Turo lar bileiere tjene penger på tre måter: Ibotta er en av de mest populære cash back-appene rundt, og appen er en flott måte å kutte ned på dagligvarekostnader og til og med tjene gratis gavekort fra Amazon. Juicing er en stor virksomhet. Bruk dataferdigheter til å bruke på Fiverr. Disse varierer fra den ene rollen til den andre.

Du kan starte og selge et online kurs med Thinkific og dele kunnskapen din med verden. De er Bambi Diamond Edition Blu-ray og The Lion King Diamond Edition Blu-ray. Hvis du har tålmodighet og evnen til å sitte i lange perioder og øye for detaljer, bør du vurdere å transkribere. Eller, hvis du vil komme i gang, sjekk ut sjekklisten for National Notary for å bli sertifisert notarius. Det er også hundrevis av tilbud å ta del i som kan bidra til å øke inntektene dine. ✔️ Registrer deg på Airbnb her (du trenger bare å gi dem et navn og e-postadresse). Pokker, jeg tilbyr til og med mitt eget kurs for økonomiske rådgivere som vil ta virksomhetene sine online - Online Advisor Growth Formula.

Gammeldagse Måter å Tjene Penger Raskt (online Og Offline)

Har du noen gang besøkt en nettside, og du tenkte på hvor ille eller hvor flott den var? På den måten kan undersøkelsessiden du er på, levere mer relevante undersøkelser i fremtiden, du vil bli diskvalifisert mindre, og du vil faktisk tjene penger. Hvis du er interessert: Årlig avkastning på 4% siden oppstarten. Du laster bare ned appen og bestiller middagsreservasjoner på en av Seats partnerrestauranter.

Det beste med barnevakt er at når barna først er okkupert eller sover, kan du jobbe med alle de elektroniske metodene for å tjene penger for å maksimere tiden din. Å jobbe som videoinnholdsskapere er en annen måte å tjene penger på den nymotede måten. Kanskje for deg er det en tur til Australia eller en førtidspensjon. Klikk her for å lære mer. Undersøkelsene du fullfører, vil bidra til å påvirke produkter, slik at du faktisk vil ha innvirkning på ting du er interessert i også. Hvis du vet hvor du skal se.

Her er trikset, bare kjøp produkter du vanligvis kjøper. Før jeg brukte Paribus, visste jeg ikke engang at jeg kunne få opptil 10 dollar i Amazon-kreditt hvis de leverer en pakke sent. Hvis du trenger å gjøre rede på salgskompetansen din, kan du sjekke ut online-kurs som salgstrening og prospektering på Udemy, guiden til å kaste og selge kunder på CreativeLive. Vi har alle sett at lyst rosa Lyft-lys hviler på noens dashbord. DoorDash betaler minimum kr10/time, men sier at sjåførene tjener kr25/hour i gjennomsnitt. Det er en 80-tallsklassiker og en av de tidløse komediene med Bill Murray. Virkelig, du trenger bare å finne ut en nisje, bygge et nettsted og trafikk og se hvor mye du kan få for potensielle kunder du samler inn. Eller hvis du vil involvere deg i mer aktiv handel, kan du bruke et verktøy som FOREX for globale handelsmuligheter.

Selg Dine Egne Ting

Det er hundrevis av gavekortbelønninger å velge mellom, inkludert Amazon og Wal-Mart, som alle blir levert elektronisk og raskt. Lag en youtube-kanal, fordeler med å investere med Fundrise:. Lønn avhenger av oppgaven, og den som ber om arbeidet får godkjenne det ferdige produktet før du betaler deg. Her er noen topp plattformer for å kjøpe et domenenavn av høy kvalitet: Derfra vil Amazon bekrefte identiteten din, som kan ta opptil 24 timer.

Slik forsker du på: Fullfør undersøkelser på nettet. Og heldigvis har vi detaljert de aller beste måtene for deg å tjene penger med bilen din. Sjansen er at de fleste av dem ikke utnytter Facebook-annonsering. Velg timer som fungerer for deg. Swagbucks vil betale mikrobeløp for kvalifiserte søk du fullfører ved hjelp av søkemotoren deres. Hvis du ikke har en PayPal-konto, vil du få en hvis du gjør forretninger på nettet.

For opptil 75 dollar per pop for noen undersøkelser, og en gratis kr1 bare for påmelding, lønner det seg å sjekke inn daglig for å se hvilke som er tilgjengelige for deg. Tilby din ekspertise til å coache eller fungere som en sosial mediesjef. Bartending om nettene i en travel bar kan virkelig skaffe ekstra penger og er sannsynligvis bedre enn ventebord! Dette betyr at hvis du har det bra med tiden din, kan du gjøre noen få av disse om gangen. Søk etter produktnavnet med Google Produktsøk. Den eneste ulempen er at de ikke har en mobilapp, så du må ta frem den bærbare datamaskinen din hvis du vil tjene kr100 raskt mens du ser på TV.

 • Her er over 80 måter du kan tjene mer penger på.
 • Kjøp produktene du valgte i hvilken som helst butikk som deltar.
 • Som andre matleveringsjobber på denne listen, lar Instacart deg tjene en pris per tur pluss tips.
 • Dette kan imidlertid raskt øke, spesielt hvis du finner en måte å skalere innsamlingsinnsatsen på.
 • Anta at du kvalifiserer for alle begrensningene ovenfor.
 • Jeg vil gjerne høre alle strategier jeg savnet.
 • Du kan tjene opp til kr16 i timen.

Frilans-forfatter

Det beste er at det er gratis å bruke. Tross alt, jo sterkere innhold, jo mer penger kan du tjene. Gratis tilbud!, hvordan fungerer dagshandel for nybegynnere? Så hvorfor ikke åpne en ny brukskonto og få betalt for å gjøre det? Denne online katalogen hjelper deg å finne lokale kunder.

Fra nødutgifter til siste øyeblikksturer, uansett årsak til at du trenger penger nå, bør denne listen være din beste ressurs. Det er veldig vanlig at folk har uventede utgifter - alt fra en ødelagt bil eller et legevaktsbesøk kan virkelig sette en belastning på lommeboka. Hvis du elsker videospill, kan du også tjene penger på å streame dem, gi spillanmeldelser og mer på Twitch, som nå eies av Amazon. Swagbucks er et betalt-til-nettsted med mange forskjellige oppgaver tilgjengelig for å tjene penger. Og du kan gjøre dette mens du sannsynligvis sparer penger sammenlignet med din nåværende leie. Deretter kan du jobbe med å skille deg ut fra mengden med ditt personlige merke.

Vår gratis hjelpelinje er tilgjengelig hverdager for å gi deg råd om og forbrukerutdanning. Økte cashback priser i flere måneder. “Influencer Marketing” blir virkelig populært i disse dager da merkevarer leter etter mer autentiske måter å få kontakt med målgruppen sin. Fornøyde kunder er den beste måten å bygge merkevaren på. Motta en bonus på kr10 når du bruker minst kr25. Det er mange eksempler på bokstaver på nettet. Alt du trenger er en datamaskin/telefon og en mikrofon slik at du kan snakke tankene dine høyt mens du utfører testen. Disse poengene kan innløses for PayPal kontanter eller belønninger på online markedsplasser når du tjener nok.

Få Betalt For å Gjøre Online Undersøkelser

Hvis du deler ut "visittkort", vil jeg ha et. Det er en av de enkleste måtene å tjene ekstra penger på nettet. Bare bli kreativ, og tenk på noen måter å tjene ekstra inntekter på Fiverr med dine ferdigheter eller ideer! Registrer deg for en konto for å plassere innsatsen din. Dette hacket kommer fra medbloggeren Melissa Blevins, som har tjent oppover 400 dollar i måneden for å donere blodplasma. Husk at du kan begynne i det små.

Du får betalt en prosentandel av turen.

Få Betalt For å Teste Apper Og Nettsteder

Bare fyll ut navnet og e-postmeldingen din, og ta en grammatikk- og transkripsjonsprøve, og Rev vil gi deg beskjed innen 48 timer hvis du er godkjent for å starte arbeidet! For å komme i gang, må du lære detaljene og outs for Facebook-annonser. Sjekk ut hvordan du kan tjene raske penger fra hjemmesider for testing av nettsteder for en full liste over selskaper som vil betale deg for testing. Siden produktene du selger sendes direkte til kundene dine, trenger du ikke ha lager eller sende noe. Helse-appen AchieveMint gir deg poeng for å være sunn og gjøre ting som å gå, spore maten eller ta helseundersøkelser. Utallige av dem! De bruker informasjonen for å hjelpe selskaper med å markedsføre i forskjellige deler av landet basert på demografiske data (alder, kjønn, rase, etc.)

AchieveMint kobles til treningsappene du allerede bruker, inkludert Fitbit, RunKeeper, Healthkit og MyFitnessPal. Det er noen alvorlige sidekontanter. Du kan alltid leke deg rundt med noen få telefonsamtaler og se hva som fungerer best. Jeg snakker ikke om store høyhus. De tar så lang tid, fordi de kobler seg sammen med redaktører for bare å publisere fantastisk innhold. La oss innse det, de fleste av oss vet ikke om disse påstandene. Web messenger, et av de mest populære valgene for en signalprogramvare akkurat nå blant handelsmenn er Fintech Limited. For å komme i gang, sjekk ut min fulle guide for å bli frilansskribent på siden og deretter sende inn artiklene dine til steder som Instash, Listverse, TopTenz, A List Apart, International Living, FundsforWriters og Textbroker. Beste nettsteder/apper for å selge tingene dine på nettet:

Mindre Bilreparasjoner

Du må bare skanne strekkoder på kjøleskapsproduktene dine og sende dem til dem. Hvis innholdet ditt er verdifullt nok, vil medlemmene fortsette å betale for å få tilgang til og beholde det om og om igjen. Med crowdfunding av aksjer låner du ikke pengene dine til selskapet. Jobb som veldedighetssamler Ok, så denne jobben tar en viss type person, da du må ta mye avvisning og være vedvarende. En tjeneste som Lending Club er en fin måte å oppføre seg som utlåner og tjene renter på pengene dine.