27+ Weekendjobber for å tjene solide deltidsinntekter

Jobben innebærer redigering av utskrifter hjemmefra. Den har mer enn 39 000 studenter fra 50 stater og 130 land. Hvis det å kjøre folk ikke er din greie, hva med å kjøre mat til folk? Nøkkelen er å være vedvarende og profesjonell.

45.00 og deltidene våre jobber hver helg, og gir veldig lite tid til avslapning. De spenner fra sosiale medier, transkripsjon, oversettelse, evaluering av søkemotorer og crowddsourcing-prosjekter. Kalkulatorer, det er mange nettkonkurranser nettsteder som viser tusenvis av konkurranser du kan delta. Akkurat nå er det mange alternativer der ute. Du kan til og med nå ut til kontakter via sosiale mediekontoer. De skriver artikkelen og når den først er godkjent, får de betalt. Hun fant ut at yogapraksisen hennes - til og med bare å ta noen dype, rensende pust - bevarte hennes fornuft og tillot henne å gjøre sitt viktige arbeid under ekstra belastende omstendigheter.

 • Begynn jobbsøkingen din nå ved å bla gjennom vårt store utvalg av jobber innen sektorer, inkludert salg, kundeservice, markedsføring og juridisk.
 • De har mer enn 40 fag i pensum, inkludert, men ikke begrenset til engelsk, matematikk og naturfag.
 • Kanskje har du en heltidsjobb utenfor hjemmet og leter etter noen tilleggsinntekter.
 • Forplikt deg til å gjøre mer.

Du blir ansatt som kundebehandlingsrepresentant og hjelper kunder gjennom telefonsamtaler. Enten det er livstrening, psykoterapi, et skuespillverksted, hovedfagsskole eller et helgelangt sertifiseringsprogram om et tema som fascinerer deg, vellykkede mennesker vet at når du investerer i deg selv - enten du investerer i tankene, kroppen eller ånd - det hele vil bidra til din profesjonelle suksess. For flere tester av nettsteder, sjekk ut dette innlegget! Veiledningsjobber kan også finnes på frilanssteder. Disse selskapene postet flest jobber med deltidsplaner som enten er delvis eller helt avsides mellom 1. januar og 30. juni 2019. For eksempel, hvis du blir tilbudt kr50 per lydtime, vil du motta kr50 for hver time lyd du transkriberer - men det kan ta deg alt fra to til fem timer å transkribere en enkelt times lyd. Vurder å jobbe frilans. De betaler per ord, og beløpet som betales per ord, er avhengig av ferdighetsnivået ditt.

 • Bedrifter ansetter markedsføringsforskningsfirmaer for å drive fokusgrupper, undersøkelser og smakstestpaneler for å få objektive meninger om produktene sine FØR de forplikter seg til å bruke en formue på å utvikle eller endre dem.
 • Hvis det er spesifikke nettsteder du vil skrive for, er den beste måten å gjøre det på å kontakte dem ved å bruke kontaktinformasjonen til media.

Hva Er Det Som Hindrer Deg I å Jobbe Nattskiftet?

Hvis du liker å snakke med folk på telefon eller personell og liker å hjelpe med å løse problemer, kan dette være en god jobb for deg. Siste innlegg fra marcio (se alle), da vi startet denne vurderingen, nevnte vi at Maverick FX1 ikke faktisk leverte fullfinansierte handelsregnskap til noen. Språk, for meg handlet det mer om å lese alt jeg kunne få tak i og handle i markedet. Måtte du jobbe hjemmefra snart! Disse jobbene lar deg ofte lage din egen timeplan, noe som betyr at du kan velge å jobbe om natten. Du kan søke på det nærmeste stedet for åpninger for kundeservicearbeidet hjemme fra HSN. En liste over 45 sene natt jobber hjemme jobber som du kan gjøre om kvelden eller over helgen.

Helger - spesielt netter og kvelder - er de travleste tidene i de fleste byer og tettsteder, slik at du kan tjene gode penger. Send en e-post til venner og familie der de forteller deg om jobbsøket ditt. Det vil ikke passe alle, men for mindre krefter enn å ha en ekstra jobb kan du dekke en betydelig del av de månedlige utgiftene dine. Stjerner i din egen youtube-kanal, når Instagram-følget ditt vokser, kan det hende du begynner å motta freebies mot et bilde av deg med varen i skuddet. Med økningen i etterspørselen, spår Bureau of Labor Statistics også en lønnsøkning til kr19- kr29 per time i løpet av de neste 5-7 årene. Tidsplanen er fast på 40 timer, og du må være tilgjengelig mellom 06:00 og 01:00 EST hver dag i uken. Lønnssatsene for personalforfattere varierer fra hvor som helst rundt 20 dollar til flere hundre dollar per artikkel. Du blir spurt om ting som hvor lang tid det tok før noen fikk hilse på deg og smilte kassereren da hun hjalp deg.

For det første er det hundevandring.

Transkripsjon

De ansetter for tiden et nytt team med transkripsjonister som kan gjøre en god jobb og er stolte av å levere arbeid av høy kvalitet. Mange selskaper og enkeltpersoner legger ut nettsteder for å teste jobber til noen selskaper på nettet kjent som nettstedstestingbedrifter eller nettsteder. Abonner på dailywealth gratis. Teknisk analyse innebærer bruk av rådata. Du bestemmer hvilke prosjekter du skal godta og når du vil jobbe. Dette er en spesielt flott konsert for ungdomsskoleelever og videregående skoler; mens naboer er borte, kan de vanne planter, samle post og pakker og holde plenen oppe.

 • Noen ganger betydde det to show om dagen.
 • Det betyr å si ‘nei’ til de hundre andre gode ideene som det er.
 • For å motvirke brukervennligheten i sosiale nettverk i arbeidstiden, fjerner du dem fra snarveiene i nettleseren og logger av Fast Company fra hver konto.

99 Design

Jeg anbefaler å kjøpe et headset av god kvalitet for å ta telefonsamtaler. Gjør et søk på nettet og kontakter direkte via telefon - eller besøk personlig når de ikke er opptatt. Evaluering av søkemotorer vurderer relevansen av resultater for forskjellige søkeord. Men hvis du har litt ledig tid kan du tjene litt ekstra pengebruk. Hva gjør en transkripsjonist?, under arbeidsdelen deres kan du søke etter muligheter for kontrakt eller telekomité. Til slutt, ved å sørge for at du sender varene umiddelbart etter salgsslutt, og gir rask tilbakemelding på nettstedet, vil kundene dine være fornøyde og komme tilbake for mer fra deg.

Hvis du vil ha full kontroll over timene du jobber, er det å starte din egen virksomhet veien å gå.

Tilgjengelige stillinger vises, og du kan sile gjennom dem raskt for å se om noen krever nattetimer. NatCen skriver først til tilfeldig utvalgte emner, så det er ingen kalde ringer og ingen trasering langs gater på jakt etter villige deltakere. Det vil absolutt ikke gjøre deg rik.

Jobb for evaluering av søkemotorer innebærer å sjekke nøyaktigheten og relevansen av søkeresultatsidene som returneres av en søkemotor som Google som svar på et nøkkelord eller nøkkelord du har gitt.

Les min ansvarsfraskrivelse for mer informasjon. Rådgivning om handel med første alternativ, sofistikerte investorer har nok erfaring til å bli kjent med opsjonsstrategier og ha komfortnivået som er nødvendig for å bruke dem. Noen kan bare ikke jobbe i en tradisjonell jobb. Jeg har bedt Amazon, men har ikke fått svar. Arbeid når du er på ditt mest produktive.

Han betaler også ekstra for den opprinnelige opprydningen fordi det vanligvis er mye mer arbeid involvert og det tar lenger tid å fullføre.
For å gjøre denne typen arbeid, trenger du en hyggelig stemme, kundeservice eller teknisk supportopplevelse, en datamaskin med høyhastighetsinternett, en fasttelefon og et rolig sted å ringe.

Bli En Betalt Blogger

Hvis du er selvmotivert, selvdisiplinert, høflig og har god telefonferdighet, kan dette være et godt arbeid hjemmefra for deg. Du kan begynne med å bla gjennom nåværende oppføringer på eBay, selv om det også er en god idé å sjekke fullførte oppføringer for å se hvor mye forskjellige varer som til slutt selges for. Selskap, du kan også sjekke om de er akkreditert gjennom Better Business Bureau (BBB) ​​og har en god rangering. Andre kan trenge hjelp med en nyfødt, og du må takle fôring og bleieskift. Millioner av hjem selges hvert år, så det vil alltid være etterspørsel etter hjemmeinspektører. Dette selskapet ansetter virtuelle assistenter, og oppgavene kan varieres. Søsteren min jobber fleksible skift rundt på college-timene sine og gjør noen ganger frokostskiftet i helgen.

I tillegg til deling av turer, kan du også tjene penger ved å levere mat fra lokale restauranter via Uber Eats.
 • Noen veilednings- og instruktørstillinger krever lærersertifisering og klasseromserfaring.
 • Arbeid fleksible timer.
 • Domesticity kan være vakkert, men innovatører, topputøvere og administrerende direktører er sjelden "sofapoteter" som bruker all sin fritid parkert hjemme.
 • ”Smith lager politiske te-skjorter og krus siden det er stor interesse for politisk utstyr akkurat nå.
 • Å være motivert til å jobbe hardt og holde produktiv kan være en virkelig utfordring.

20 Beste Tilbakebetalingssider Som Betaler Deg For å Handle Online

Medisinske og diagnostiske laboratorier, regnskaps- og skattetjenester, lokale myndigheter og kontoradministrasjonstjenester er bare noen få av bransjene som ansetter disse stillingene. Oversikt over handelsverktøy, aX1 trader neste generasjons plattform gir en enkel måte å administrere flere kontoer samtidig fra et enkelt grensesnitt. Og hvis du vil utjevne ferdighetene dine slik at du kan vinne flere klienter og tjene høyere priser, kan du se Creative Live kommende kalender for en liste over gratis online grafisk designkurs. Det er mange jobbsider for artikkelskriving som Textbroker, iWriter og Online Writing Jobs der klienter legger ut jobber på et bredt spekter av emner. Jobben innebærer å svare på samtaler, e-postmeldinger og live chat for folk som leter etter hotellrom. Denne listen over nattjobber har du dekket, fra transkripsjon til kundeservice og mer.

Søk lokalt. Tilbyr en fleksibel timeplan med tilgjengelige kveldstimer. Mange klasser tilbys tidlig på morgenen, slik at du kan tjene litt penger og så fortsette med dagen. Hvis du har barn eller kjæledyr, har du en umiddelbar unnskyldning for å vende oppmerksomheten andre steder når arbeidet er ferdig (og ofte, også når det ikke er det). Eller sjekk ansettelsesnettstedet til større selskaper du ønsker å jobbe for.

Grafisk Design

Advanis tilbyr betalt opplæring og en timelønn, selv om den lønnen ikke er spesifisert på deres hjemmeside. For å bli en lukket billedtekst må du kunne skrive raskt og nøyaktig. Telefonoversettere gjør det samme, men over telefon. Standard trestjernersartikler betaler kr15 mens de som er over gjennomsnittet kan tjene så mye som kr17. Når du jobber hjemmefra, er du din egen personlige leder. Lørdag og søndag skift må være minimum 5 timer. Spesialist for datainnføring:

#6 - Fancy Hands - Les anmeldelse - Fancy Hands ansetter virtuelle assistenter som kjører alle de grunnleggende ærendene for forretningsfolk.

Slice the Pie (anmeldelse) betaler deg for å gi dine meninger om musikk, klær, reklamefilmer og mer. Tro det eller ei, en måte å jobbe hjemmefra produktivt er å dykke ned i oppgavelisten så snart du våkner. Turgåere tjener de høyeste prisene i de største byene, som New York, Chicago og Los Angeles. Verdensmarkeder, på toppen av det vil du ofte oppdage risikoen ved visse strategier og hvordan du kan unngå dem. Hvis du snakker flere språk, kan du finne mye arbeid som oversetter.

Og forresten, kundeserviceposisjoner er ikke begrenset til bare over-the-phone-interaksjon; Du kan også bli ansatt for å hjelpe kunder via live chat. Sett disse ferdighetene til å jobbe med Fancy Hands. Du vil være en telefonsalgsprofesjonell med American Support, et servicesenterfirma. I utgangspunktet er du ansatt, men i stedet for å kjøre inn på jobb hver dag, bare oppstiller du datamaskinen og logger på hjemmefra. Jeg prøver å ha minst en hovedopplevelse på natt og deretter en sidetur. Designere kan svare på åpne anrop for grafikk eller logoer og vente på at klienten skal velge en.

Grafisk Designer

Det finnes en rekke online veiledning nettsteder der ute, inkludert veileder. Ta dem fra oppstartsmarkedsføreren, Ginny Mineo, som tilbyr sine egne preferanser for arbeidsmusikk nedenfor. Sjekk ut følgende kundeservicjobber nedenfor: Harris går på teateret - og er i teateret. Ta kontakt med handelsmenn over hele kloden, med eToro kan handelsmenn handle med valutapar, ETF-er, markedsindekser, råvarer og aksjer fra hele verden. Kontakt oss, hvis en leverandør tilbyr gevinstpriser som er høyere enn dette, gjør du en grundig undersøkelse før du investerer midler. Tenåringer, studenter og foreldre søker kanskje jobb på kvelden for å tjene ekstra penger.

Nosy Design - Sandown

Det har fokus på miljøforvaltning og samfunnstjeneste. Forexsignals.com, 01% 4319693 2019/10/04 15:. Selv om du ikke planlegger å være i et bestemt felt, vil de organisatoriske, mellommenneskelige og kundeserviceferdighetene du oppnår være overførbare og uhyre verdifulle når du klatrer opp i stigen til mer seniorroller. 22 ekte online undersøkelsesjobber som betaler kontanter for å ta undersøkelser online. Mange selskaper ansetter nå U.

Modsquad er et team av moderatorer for alle digitale og sosiale ting, for eksempel sosiale medienettverk og fora. For U-Haul jobber du som reservasjonsagent. Creme de la creme av skrivejobber finnes på UpWork. Sophie @ mamatoto.

Transkripsjonister/redaktører tjener tilsvarende mellom kr10 og kr30 i timen, på prosjektbasert basis.

Jeg tok en jobb som sjåfør for Tesco, og leverte shopping for kunder som har bestilt på nettet. Mindre (og lite betalende) transkripsjonsarbeid finner du på Rev. Teknologifirmaet ansetter At-Home Advisors for både telefon- og chatkunden og teknisk support. Den militære forbindelsen. En sosial mediesjef kan hjelpe med innholdsmarkedsføring, PR, sosiale medier strategi og kommunikasjon. Er det å trene en viktig komponent i livet ditt? Søk på nettet. Du vil håndtere kundehenvendelser og gi støtte gjennom telefonsamtaler, faks og e-post.

Får ikke hjemmekontoret ditt gjort for deg?
Og du har planlagt oppgavelisten så nylig at du kan bli fristet til å endre timeplanen din mens du er på farten.

Sjekk Ut Disse Tilfeldige Jobbene Du Kan Gjøre Om Natten!

Hvis du vil prøve deg på å skrive for blader, er en kopi av Writer's Market et must. Disse selskapene trenger folk som er villige til å spille sine spill. Som ethvert annet jobbsøk, bør du bruke ditt nettverk av kolleger, venner og familie for å finne en jobb. PopulÆre innlegg, for kunder med store kontosaldoer og et høyt volum av handelsaktivitet, tilbyr ECN tydeligvis den beste veien å gå. Folk som har travle timeplaner og er borte hjemmefra det meste av dagen, trenger noen til å sjekke inn på hundene sine og ta dem en tur. For eksempel er det aldri greit å bruke bilder fra et Google-søk for forretningsformål, selv om du tror "ingen bryr seg. "Som medlemstøtteagent vil du svare på samtaler, e-postmeldinger og chatforespørsler som gir teknisk og kundesupport. Du trenger å forplikte deg til minimum 15 timer per uke.

Noen av favorittarbeidene mine har vært å svare på telefonen og snakke med folk i den andre enden. Tags, de har lett å følge opplæring, live support, mange emner å velge mellom, og de betaler to ganger i uken til PayPal-kontoen din. Jobber inkluderer kasserere, tyverikontroll (eiendomsbeskyttelse), gjesteassistanse, mat og drikke og logistikk (lagerføringsartikler). Jeg pleide å gjøre dette da jeg først jobbet hjemmefra, og det er så gøy! Det kan hende du må søke, ta en brannsikkerhetssjekk av hjemmet ditt og gjennomføre visse treningstimer før du kan ta vare på barn i hjemmet. Asurion tilbyr fleksible timeplaner med kvelds- og helgetimer tilgjengelig.

Du må være minst 21 år gammel og ha en ren kjørepost. 12 killer trading lessons i postet i 2019, så snart du handler, betaler du omtrent $ 30/40 i megleravgift, og etterlater deg $ 60-70 som sikkerhet. Som moderator for Modsquad kan du jobbe en deltidsplan når du har ledig tid, og tilby moderasjonsstøtte for bedrifter og gründere. Her kan du nettsteder som betaler deg for å ta undersøkelser online: Fokuser på en distraksjon. Selv om dette ikke alltid er en rask måte å tjene penger på, er det en flott måte å tjene penger på. Aviacode leverer medisinsk koding og revisjonstjenester for helsetjenester, legegrupper, betalere og kirurgiske sentre. Arbeidet er interessant, og pengene er ikke dårlige.

Ikke Kast Bort Pengene Dine

Et annet alternativ er å foreta kvartalsvise betalinger til skattemyndighetene i stedet for å vente til du leverer selvangivelsen. Andre krever en bachelorgrad i et hvilket som helst felt eller kun kompetanse i det du lærer. Jeg jobbet for Fancy Hands i omtrent seks måneder. Lønn rapporteres å være omtrent kr10 per time. Arizona, Colorado, Connecticut, Delaware, Illinois, Indiana, Florida, Georgia, Kansas, Kentucky, Maryland, Michigan, Minnesota, Nevada, New Jersey, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee , West Virginia, Wisconsin, Virginia. Traders blogg:, hvis det også er brukt gearing, er risikoen stor. Selv om de ikke har en online-applikasjon, kan du søke på [e-postbeskyttet] Appen/Leapforce: I så fall kan du tjene gode penger som altmuligmann på helgen. Groupon ansetter kundeserviceeksperter for å jobbe hjemmefra med å svare på innkommende samtaler fra restauranter for å gjøre endringer i online-kontoene sine og dokumentere endringene.

Vennligst se vår informasjonspolicy for ytterligere informasjon.

Be om å snakke med lederen om mulig ansettelse. Ta med din egen penn! Du må imidlertid ha kr65 klare for kostnadene ved både kreditt- og bakgrunnssjekk. Som den nest største statlige reiseleverandøren i U. Det er et verdifullt kurs på Udemy som heter Freelancing:

Her er en lenke til en bok som gir deg det grunnleggende på vanlig engelsk: Som agent har du planleggingsfleksibilitet ved å planlegge arbeidstiden din i blokker så små som 30 minutter hver. Kurset hennes Making Sense of Affiliate Marketing er en trinn-for-trinn-guide for å skape og tjene penger fra tilknyttede selskaper. Disse 5 statene har de mest utagerende bilforsikringsprisene, du blir ikke rik av dem, da de fleste undersøkelser betaler mindre enn $ 1, men det er mulig å tjene oppover $ 100 hver måned ved å ta onlineundersøkelser for penger. TranscribeMe betaler kr20 per lydtime, og betalingene går normalt ut hver uke, hver tirsdag via PayPal.

Administrativt Arbeid

Du har tilgang døgnet rundt når du vil, men du må jobbe minst 10 timer per uke i løpet av de beste tider, hvorav noen er nattskift. Så kan du se på lønnsstøttene dine for å forsikre deg om at du er i rute til å betale det beløpet innen årsskiftet. Enten det er fra 8. P. Å tilberede mat på forhånd sikrer at du faktisk kan bruke måltiderne dine til å spise, og at du ikke utfører arbeidsoppgaver som ikke bruker energi som brukes bedre på skrivebordet.

For det andre, jo mer forskning du gjør, jo bedre vil du kunne identifisere elementer som vil selge godt og bestemme hvordan du kan tjene penger. De sender vanligvis ut e-postvarsler når en ny undersøkelse er tilgjengelig. Timebetaling, 401 (k) matching, og betalt ledig ledig ledig for hver leie. Bruk fritiden din med omhu - ta sunne, forsettlige valg på kvelden, helgene og feriene - og du vil gi enda mer energi og glans til arbeidet ditt. Når du har fullført en tidsplan etter opplæring, som vil være mellom 12 sider. Så hvis du har en ferdighet som andre er villige til å betale for, kan du liste opp tjenestene dine og begynne å tjene penger raskt. Bare se deg rundt i ditt eget nabolag. Nettledere kan ofte velge sine egne timer, noe som kan gi mye fleksibilitet.

I følge Gengo er den gjennomsnittlige månedlige betalingen for å oversette skriftlige arbeider til engelsk 417 dollar.

Omsorgsarbeider

Her er noen få steder der du kan søke om å være evaluerer av søkemotorer: Her er en rekke steder du kan finne arbeid som oversetter: De fleste deltidsjobboppføringer inkluderer et estimat eller antall timer som trengs for rollen. De fleste kasinoer krever også at potensielle forhandlere skal prøve på åpne stillinger.

Legg til en kommentar Avbryt

Alorica ansetter bare agenter i USA og kan også være begrenset til visse stater. Doctor on Demand leverer medisinske tjenester til pasienter gjennom bekvemmeligheten av en smarttelefon-app. En annen fordel er at nattjobber ofte betaler bedre enn lignende dagjobber, fordi det ikke er så mange som ønsker å jobbe om natten. Bloggere driver nettsteder og lærer, informerer, underholder eller endrer måten folk tenker gjennom forfatterskapet sitt. Fordi dette er et stort selskap med millioner og millioner kunder, trenger de å tilby support døgnet rundt. Ofte betaler disse stillingene mer, fordi færre er villige til å jobbe dem.

Skriv for Content Mills

Vi tilbyr fleksibel selvplanlegging på månedlig basis innenfor følgende retningslinjer: Det tilbyr virtuelle klasser for å imøtekomme studentenes behov. Du blir betalt basert på kvaliteten på anmeldelsen din. Du vil være en uavhengig entreprenør for Rev med muligheten til å stille inn egne timer og planlegge. Mange selskaper legger ut jobber for datainnføring til frilansere online. Forsinkede sitater, jeg hørte fra mange mennesker som ønsker å dra nytte av de utrolige gevinstmulighetene, men som ikke hadde nok kapital på kontoen sin til å dekke kravet til Pattern Day Trader. Så det er derfor jeg kommer til råd. Filtrer etter akk. størrelse, alt det kan gjøres på bare tre trinn:. Siden disse oppgavene er enkle å gjøre og kan fullføres på kort tid, kan du bare tjene noen få cent for hver korte oppgave som er fullført.

Vær oppmerksom på at vi bare markedsfører reklame fra selskaper som vi mener vi legitimt kan anbefale til leserne våre.

Du kan søke hvis du er minst 18 år og bor i et av de 48 sammenhengende USA. Hvis du er en som virkelig liker å handle, kan du få gode tilbud (f.eks. Ebay-selgers suksess tips!, det er handelsverktøy som brukes til teknisk analyse, for eksempel glidende gjennomsnitt og Bollinger-band og mange andre. )Jeri startet sin direkte salgskarriere med en smell, og det så ut som om hun hadde funnet det perfekte arbeidet hjemmefra.

Du kan finne forskjellige arbeid hjemmearbeid her.

Magasinforfatter

Noen familier trenger bare noen å hente ungen sin på skolen og ta dem med hjem i en time eller to til de kommer hjem fra jobb. Et nettsted som har eksistert for alltid, er Guru! Hvis du er ute etter en jobb i nærheten, kan du bruke en rekke metoder for å finne lokale nattjobber. Hvis du blir bedt om det, er det svindel. Selskapet hjelper kunder i over 200 land.

00 når middagspersonalet kommer inn. Les ingefæren vår. Hvis du er en lagspiller og en topp utøver, kan dette godt være stedet for deg. Scribie er et transkripsjonsselskap som ansetter arbeid hos hjemme-transkribenter. Alle fra forfattere til nettdesignere kan sette prisene sine for prosjekter gjennom spillejobber i markedet. Arbeidet innebærer å besøke bestemte nettsteder eller apper, fullføre gitte oppgaver og deretter dele opplevelsene dine med verden.

Snakk med familie og venner og spør om de kjenner noen som trenger tjenestene dine. Ved å klikke på fortsett nedenfor og bruke våre nettsteder eller applikasjoner, godtar du at vi og våre tredjeparts annonsører kan: Mange restauranter leverer måltider (og selvfølgelig er det pizza-levering!) Fiverr er det perfekte stedet for frilansere å tjene litt penger når de kan jobbe. Selv om ikke alle av oss har så stor utdanning, kan noen av dere synes dette er et flott alternativ hjemmefra. 45 per time, men frilans personlige trenere kan potensielt kreve mye mer, spesielt hvis de ringer. Lønnen varierer per klient og prosjekt, hvor noen tilbyr en grunnlønn og andre betaler per minutt taletid. Ser ting opp?

Jeg jobbet generelt 5 til 10 timer i uken, noe som ga en utmerket andreinntekt.